PDA

Zobacz pełną wersję : Nieodpowiednie żarty na czacie

Persil_Krk
05.03.2012, 02:01
Dlaczego za żarty o Żydach (akurat mam powody by tej pseudo nacji nie lubić) są bany na czat a za obrażanie innych Polaków nie ma nic. Jeden pan po napisaniu pewnej historii z życia mojej rodziny i po jednym żydowskim żarcie obraził mnie i zwyzywał od ćwierć mózgów i nie dostał nic (ma jakiś pomarańczowy super kolorek, pewnie 800 dni premium za pieniądze tatusia), a ja za ten żart o żydach wyrwałem już jakieś dwa zawieszenia na czacie... Ja rozumiem, że polaczek bardziej szanuje inne nacje niż siebie samego ale nie bądźmy hipokrytami. Albo w te, albo we wte... Jeżeli będzie potrzebny screen to udostępnię, bez nicku owego pana, bo nie o to tu chodzi by na niego kablować, szczególnie, że przy obrażaniu mnie był obecny MOD, a dla samego przedstawienia tej chorej sytuacji.

BB_xaar
05.03.2012, 14:01
Wszelkie sytuacje, które obrażają kogokolwiek nie będą tolerowane, ani w grze ani na forum. Jeśli widzisz, że ktoś zachowuje się w sposób nieodpowiedni na czacie, proszę skorzystać z komendy /report, jej składnia jest następująca:

/report nick_zgłaszanej_osoby powód_zgłoszenia

Z przykrością informuję, że niestety nie jesteśmy w stanie śledzić wszystkich kanałów na bieżąco (jednocześnie), dlatego też tak ważna jest Wasza pomoc. Jeśli dzieje się coś nieodpowiedniego, proszę korzystać z komendy /report.

Korzystając z okazji informuję, że cały czas trwa rekrutacja nowych moderatorów, dzięki czemu sytuacja na czacie powinna się poprawić już w niedalekiej przyszłości.

sir_radek
05.03.2012, 18:02
W związku z moim zbanowaniem przez Moda chciałbym to wyjaśnić: ban jest jakoby za obrażanie innych użytkowników. Print screen z czatu do dyspozycji.

Darilan
08.03.2012, 00:20
Samo to, że moderator jest na straży to jedno, a to czy pełni swoje obowiązki prawidłowo to drugie. Bałagan na czacie jak był tak jest. Erotyzmy, przekleństwa (dobrze, że jest chociaż cenzura), a mod siedzi i tylko uśmiechami nas obdarowuje ^^
Osobiście zamykam czat zaraz po zalogowaniu się lub zmieniam od razu kanał z Globalnego na cokolwiek...
Wystarczy posiedzieć max 30 min i obserwować czat... A grają tu przecież małe dzieci, które też potrrafią czytać oraz ludzie, lubiący kulturalną spokojną rozmowę..
Czy znajdzie się dla takich ludzi czat w przyszłosci?

Helioss
21.03.2012, 21:58
a dzisiaj chat to dziala tak ogolnie? bo mam tylko szept i wiadomosci i nic po za tym.

Bluznierca
22.03.2012, 08:09
Korzystając z okazji informuję, że cały czas trwa rekrutacja nowych moderatorów, dzięki czemu sytuacja na czacie powinna się poprawić już w niedalekiej przyszłości.
Obawiam sie ze zaowocuje to wieksza iloscia banow. Przeciez to "forum" oraz czat jest dla modow, nie dla uzytkownikow.