PDA

Zobacz pełną wersję : Prawie wszystko - zapraszam!

Gardios
03.03.2012, 03:43
Sprzedam wiele rodzajów surowców. Akceptuję jedynie monety

węgiel
piwo
deski liściaste
marmur
miecze z brązu

Ilości dowolne, jakbym w danej chwili nie miał to najdalej za pół dnia już towar będzie (i to przy dużych zamówieniach, bo przy małych to wcześniej), ale zazwyczaj od razu wysyłam ofertę :) Zainteresowani pisać w grze (NIE na forum) wiadomość do mnie (Gardios, Nowy Świat) i od razu dodawać do znajomych

Zapraszam ;)

Gardios
05.03.2012, 19:38
Usunąłem ceny, bo nie miało to sensu. Są zależne od aktualnych wahań na rynku, w każdym przypadku inne. Tak czy inaczej - czekam na wiadomości :)

Gardios
06.03.2012, 13:21
Sprzedaż tymczasowo zawieszona, przez jakiś czas chcę inwestować w rozwój, bo wszystko szło na handel i zaniedbałem wioskę :)

Mephistoo
06.03.2012, 18:44
"Tato naucz mnie edytować posty i dodawać nową informację." [;

A powinno to wyglądać tak:

Prawie wszystko - zapraszam!
Sprzedam wiele rodzajów surowców. Akceptuję jedynie monety
deski iglaste
węgiel
młotki
piwo
chleb
mąka
drewno liściaste
deski liściaste
marmur

Ilości dowolne, jakbym w danej chwili nie miał to najdalej za pół dnia już towar będzie (i to przy dużych zamówieniach, bo przy małych to wcześniej), ale zazwyczaj od razu wysyłam ofertę Zainteresowani pisać w grze (NIE na forum) wiadomość do mnie (Gardios, Nowy Świat) i od razu dodawać do znajomych

Zapraszam !

Edycja (można dodatkowo podać datę): Usunąłem ceny, bo nie miało to sensu. Są zależne od aktualnych wahań na rynku, w każdym przypadku inne. Tak czy inaczej - czekam na wiadomości

Edycja2 (można dodatkowo podać datę): Sprzedaż tymczasowo zawieszona, przez jakiś czas chcę inwestować w rozwój, bo wszystko szło na handel i zaniedbałem wioskę

Gardios
08.03.2012, 03:20
Teoretycznie tak, ale ludzie patrzą tylko na pierwszą połowę posta z listą surowców, a reszty nie czytają. Natomiast nowe posty lepiej widać (chociaż i tak nadal czasem ktoś pisze o surowce)

wojtek660
13.03.2012, 09:21
Witam
jestem zainteresowany mąka,drewno węgiel

Yussuf
13.03.2012, 16:28
@wojtek660:

Zainteresowani pisać w grze (NIE na forum)

Sprzedaż tymczasowo zawieszona

Czytanie ze zrozumieniem.

Poza tym to jest Nowy Świat, a nie Kolonia... Idź na swój serwer ;)

Gardios
14.03.2012, 17:50
Sprzedaż wznowiona, zapraszam! Ceny zawsze niższe niż na kanale handel!