Zobacz pełną wersję : Problem z zakładkami Chatu
Tommy88pl
02.03.2012, 09:01
Witam.
Od wczorajszego wieczoru mam problem z zakładkami chatu. Dokładniej chodzi o to że co jakiś czas, wszystkie zakładki po prostu znikają i po chwili się pojawiają. Sytuacja ta powtarza się dosłownie co kilka sek.
Nie miałem tego problemu wcześniej więc nie jest to wina przeglądarki, ciasteczka wyczyszczone.
Ktoś ma jakiś pomysł?
spyderek
02.03.2012, 09:09
tracisz połączenie z serwerem czatu, to przez te lagi (które na szczęście zdają się wycofywać w zorganizowanym pośpiechu xD)
Tommy88pl
02.03.2012, 10:22
No tego jeszcze nie grali ;) Lagi nad ranem :P Ale dzięki za odpowiedź ;)
także mnie często rozłącza z czatem, myślałem ze to mój net nawala ale widzę ze inni tez maja ten problem
MegaGrzmotoZorg
02.03.2012, 17:56
U mnie dochodzi tez, wlasciwie nie problem, a irytujaca sprawa. Co jakis czas, tzn co ktores logowanie, mam migajaca zakladke szeptu, a nikt do mnie nic nie pisze. Problem jako taki, jak juz mowilem, zaden, ale strasznie irytuje, bo czesto wtedy juz nie patrze na szept i przegapiam czasem jakies pytania o bufa czy handel. Czy to tez lagi czy moze jakos zablokowalem kogos na szepcie, a on pisze i mi sie nic nie swieci?
Tommy88pl
02.03.2012, 20:41
Problem z szeptem chyba już jest znany.
ArkenTelcontar
02.03.2012, 23:46
Problem z szeptem mają prawie wszyscy korzystający z mozilli na IE jeszcze nie miałem tego. Rozłączanie czatu jest bardzo wkurzające zwłaszcza że za każdym razem wrzuca z powrotem na globalny -1, nie ma możliwości zapisu na innym kanale na stałe.