PDA

Zobacz pełną wersję : Royal Legion

Magius
01.03.2012, 11:12
Dzień dobry , Panie ,Panowie

Chciałbym zaprosić wszystkich fanów gry The Settlers w nasz szeregi.

Wiek i poziom bez znaczenia (jednak aby wpłacić składkę 400 monet wymagany jest kantor ,a nie zawsze możemy skredytować nowego gildiowicza ze względu na ograniczone środki gildijne - choc staramy się pomóc ), wymagana jedynie kultura osobista,poszanowanie zasad gry jak i gildii ( www.royallegion.pl regulamin,forum etc.)

Większość graczy w naszej gildii to osoby mające doświadczenie w Settlersach z Amigii, znających się także od lat z RL tak więc nie ma mowy o 'przypadkowych' handlach na niekorzyść słabszego gracza,cwaniactwu itp.(zresztą jesteśmy już wiekowi he he :p )Jeśli usłyszę i potwierdzę coś takiego natychmiastowy KICK ,żadne płacze na forum czy czacie nie pomogą.
Większość z nas stara się pomóc niższym lvlelem graczom, tak surowcami,wymianą jak i buffami jednak czasem jest to niewykonalne ze wzdlędu na ograniczenie czasowe lub surowcowe. Zawsze służymy radą o ile wiemy coś na temat zadanego pytania.

Royal Legion to nie nowa gildia powstała tylko na potrzeby Settlersow, dzialamy wiele lat i istniejemy w każdej lub prawie każdej grze MMO, więc zapraszam także w nasze szeregi do gry w innych produktach tak darmowych jak i płatnych.

Służymy pomocą i doświadczeniem, posiadamy forum i własnego Team Speaka.

Rekrutacja ,pytania odnośnie gildii i możliwości dołączenia : Magius lub szelma (poprzez mail w grze) oraz na forum na www.ROYALLEGION.pl

Serdecznie zapraszam

Magius

Kamillh
06.03.2012, 21:48
Witam, chciałbym dołaćzyć do waszej gildi, na Royal Legion mam nick : kamilh w grze the settlers online kamillh. Jestem na 23 levelu. W settlersy na amigę byłem całkiem niezły a te bardzo są do nich podobne tylko dyskietek brakuje :) pozdro

Magius
08.03.2012, 13:40
oczywiście,
jesteś już u nas,
pozdrawiam serdecznie i zapraszam kolejnych graczy do naszej gildii

MistrzCmK
17.04.2012, 16:44
Chętnie wstąpiłbym do Waszej gildii. Settlers'ów za czasów amigi niestety nie doświadczyłem ale wszystkie części wypuszczone na PC przeszły mi przez ręce - a to zawsze jakieś doświadczenie. Nie jestem początkujący więc pytań dużo nie zadaję staram się sam dojść do sedna, oczekiwałbym jednak wymiany buffów oraz wymiany surowców w razie W.
Online jestem ciągle bo student ma trochę więcej czasu nawet na wykładach:) Piszecie, że wiekowi - mam 22 lata.
Lvlem w grze nie kozaczę bo na razie tylko 18 ale każdy kiedyś zaczynał prawda..
Nick w grze MistrzCmK - będę wdzięczny za samo zastanowienie się nade mną.
Pozdrówka

EX_Cormax
08.05.2012, 14:41
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.

Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW

Cormax