PDA

Zobacz pełną wersję : Podwójne dodanie do menu gwiazdy z wiadomości.

gawor86PL
25.02.2012, 20:27
Dzisiaj tj. 25.II.2012 odczytałem wiadomości o ukończeniu misji przez Odkrywcę - Znajdź Skarb 6 godz. że otrzymałem 10 monet i 20 desek z drewna lisciastego (tak nawiasem chyba powinno być z drzewa a nie z drewna, bo chyba wszystkie deski są drewniane), otworzyłem z ikonki listów w lewym górnym rogu i zaakceptowałem znalezisko, po czym nic się nie pojawiło w menu gwiazdy, więc otworzyłem jeszcze raz wiadomości tym razem z paska dolnego i znów zaakceptowałem znalezisko, gdyż nadal istniała wiadomość. Po chwili miałem 2 nagrody w Gwieździe, dodałem obie do Domu Władyki, obie się dodały z tym że jedna partia pozostała "nieaktywna" w Gwieździe druga się dodała. co zrobić z tą w Gwieździe bo ten fakt irytuje gracza.

zylaja
26.02.2012, 13:12
relog. i zniknie. jak masz obciazony net to mozesz odebrac wiele wiadomosci od poszukiwaczy i je dodac do gwiazdy. natomiast z gwiazdy dodasz tylko ten pierwszy, prawdziwy. reszta bedzie przezroczysta i po relogu zniknie.

Bognar
27.02.2012, 08:02
To u mnie jest taki błąd że: obojętnie czy to nagroda dzienna czy poszukiwacz skarbów czy nawet generał z nagrodą, obojętnie jaki mail w którym znajduje się nagroda.
Wystarczy być szybkim i odczytać wiadomość, zaakceptować i szybko odczytaj ją ponownie i znowu, jesli będziesz wystarczająco szybki to można uzyskać nawet 5x tą samą nagrodę i w menu gwiazdy u mnie pokazuje się to wszystko jako nagroda do dodania, nie ma żadnej nieaktywnej.

druga sprawa to po zniszczeniu budynku nie przywraca pozwoleń na budowę, raz przywraca a raz nie mam niby 115 pozwoleń z czego mam wykożystanych (niby) 113 a budynków mam w królestwie może 30. nawet licząc że niektóre są liczone x2 lub x3 pozwolenia to i tak za mało mam dostępnych pozwoleń.

zylaja
27.02.2012, 09:18
To u mnie jest taki błąd że: obojętnie czy to nagroda dzienna czy poszukiwacz skarbów czy nawet generał z nagrodą, obojętnie jaki mail w którym znajduje się nagroda.
Wystarczy być szybkim i odczytać wiadomość, zaakceptować i szybko odczytaj ją ponownie i znowu, jesli będziesz wystarczająco szybki to można uzyskać nawet 5x tą samą nagrodę i w menu gwiazdy u mnie pokazuje się to wszystko jako nagroda do dodania, nie ma żadnej nieaktywnej.

to sprobuj dodac wszystkie. a zobaczysz ze tylko jedna wejdzie , a reszta bedzie przezroczysta i sie nie doda. a po relogu zniknie ikonka