Zobacz pełną wersję : firefox logowanie
Witam, od dzisiaj rano nie moge sie zalogować przy uzyciu mozzili. ciagle pisze ladowanie prosze czekać.
Tylko za pomocą chroma udało mi się zalogować. Próbowałem czyścic rejestr + cookies, na nic.
Przeinstaluj i zaktualizuj wtyczke flash, jak nie zadziala to reinstal firefoxa
Wyczyść kompa Ccleanerem
może coś da :)
odinstalowalem wtyczke i wreszcie sie zalogowalem lecz nie do gry a do ekranu strony glownej ale juz cos.
wołało o flash'a to zainstalowalem i... dupa...
JA mam też taki problem, wcvzoraj koło 15,00 wyskoczył mi komunikat że mam nie starego Adobe flasha Player to go zaktualizowałem i jak klikam "graj" pojawia mi się biały ekran. Nic się nie ląduje, próbowałem nagrywać starsze wersje flash Playera 10,3 nawet najnowszą 11, końcówka 5 beta ale nic to nie daje, żadna przeglądarka nie daje rady, próbowałem w IE, nowym Fire foxem, maxtonem, chromem, i nic. Nadal taki sam efekt, odinstalowywałem directx bo miałęm tą wersję 11 pod xp nawet zainstalowałem 9 ale bez zmian, nie wiem co mam robić. W pracy działa mi bez problemu, loguje się i gram, a w chacie lipa. Mam nadzieję że ktoś wpadnie jak to zrobić? pozdro
U mnie w pracy jest zainstalowany Adobe flasha Player Wersja X : 10.3.181.26 wersja wtyczki :niezainstalowana , i działa bez problemu, po południu w chacie podziałam, pozdro
BobsonRobson
21.02.2012, 14:16
Kolega wczoraj też miał taki problem, nie mógł się zalogować na żądnej przeglądarce, czyścił wymieniał i nic nie dało nawet ja nie mogłem się zalogować na jego laptopie. Przyczyną były przyciski logowania się i sam guzik graj. Zalogował się dopiero i zaczął grać jak namieszał w linkach przechodzi ze strony do pod strony gdzie dało rade nacisnąć guzik grać lub zaloguj się.
a co jeżeli problem leży jednak po stronie serwera?
bardzo często znajduję takie posty na forum