PDA

Zobacz pełną wersję : Forum odnośnie problemu z brakiem ludzi na global-7

zielonytyp
12.02.2012, 13:42
W związku z brakiem ludzi którzy by siedzieli na global-7 w celu handlowania:), padł pomysł, aby przy naszych znajomych pojawiało się jakieś info kto gdzie siedzi... czy jest np. na global-1 czy na global-7.

Po najechaniu na ikonkę żeby wyskakiwało coś na zasadzie chmurki że ten człowiek jest na global-7, drugą stroną tego byłaby to też jakaś reklama.
Teraz jak się wchodzi to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek tam siedzi i głupio pisać samemu do siebie.

Idąc dalej tym tropem dobrze by tez było, aby po "najechaniu" myszką na wspomnianą wyżej chmurkę z przykładowym globalem-7 odrazu nam przechodziło na ten global. Co umożliwi szybsze i sprawniejsze poruszanie się między globalami.

Gosciu xxx siedzi na global-7 ide mu sprzedać marmur, jedno klikniecie i jestem. Gościu yyy siedzi na global-1 wskakuje do niego ustawić się na browar.

Szybko, sprawnie i przyjemnie.

Zludny
12.02.2012, 23:54
Jeśli przez kliknięcie, to tylko z potwierdzeniem zmiany. Ew. aktywacją czasową. Bo przypadkowe zjazdy też się mogą zdarzyć.

szon26
13.02.2012, 01:13
a nie lepiej dodać do czatu jeszcze jedną zakładkę z chatem global-7 ?

ZarPL
16.02.2012, 20:12
popieram szona
powinna być dodatkowa zakładka(takie jak są Globalne, Pomoc, Szept, Wiadomość) Handel, która by była na globalu -7

dip24
16.02.2012, 21:45
Panowie nie czytają forum i nie wiedzą o tym że czat oraz handel są już w planach do zmian.

szon26
17.02.2012, 00:22
Panowie nie czytają forum i nie wiedzą o tym że czat oraz handel są już w planach do zmian.

:) W związku z tym, że została mi zarzucona nieumiejętność przeglądania forum, zgłaszam że nadrobiłem zaległości :) Faktycznie temat dziennik dewelopera powinien być przeczytany w pierwszej kolejności przed napisaniem jakiegokolwiek tematu na forum ;)

GrekoPL
17.02.2012, 01:44
W związku z brakiem ludzi którzy by siedzieli na global-7 w celu handlowania:), padł pomysł, aby przy naszych znajomych pojawiało się jakieś info kto gdzie siedzi... czy jest np. na global-1 czy na global-7.

Po najechaniu na ikonkę żeby wyskakiwało coś na zasadzie chmurki że ten człowiek jest na global-7, drugą stroną tego byłaby to też jakaś reklama.
Teraz jak się wchodzi to nawet nie wiadomo czy ktokolwiek tam siedzi i głupio pisać samemu do siebie.

Idąc dalej tym tropem dobrze by tez było, aby po "najechaniu" myszką na wspomnianą wyżej chmurkę z przykładowym globalem-7 odrazu nam przechodziło na ten global. Co umożliwi szybsze i sprawniejsze poruszanie się między globalami.

Gosciu xxx siedzi na global-7 ide mu sprzedać marmur, jedno klikniecie i jestem. Gościu yyy siedzi na global-1 wskakuje do niego ustawić się na browar.

Szybko, sprawnie i przyjemnie.
mam 568 znajomych co z tym fantem mam zrobic jak szukac w takiej ilosci kto gdzie jest

zylaja
17.02.2012, 08:54
mam 568 znajomych co z tym fantem mam zrobic jak szukac w takiej ilosci kto gdzie jest

tak za przeproszeniem i bez urazy. okradles ich juz wszystkich wysylajac odwrotnosc oferty ? czy masz jeszcze duzy zapas ?