Zobacz pełną wersję : Las PNI na którym nie mozna budowac
Nuke_King
10.02.2012, 19:26
Tak jak w temacie, po wycięciu małego lasku, chciałem zbudować w jego miejsce dzielnice przemysłową.Ale nie mogę.Grałem w zwykłe settlersy i tam na wyciętych lasach można było stawiać budowle. Proszę o przemyślenie tego błahego aczkolwiek irytującego buga.
Vilgefortz
10.02.2012, 19:44
to nie jest bug tylko taki kod gry - na pniach nie mozna budowac
Sir_-Fry
10.02.2012, 23:03
powinni to jak naszybciej zmienic bo to jeden z glupszych pomyslow w tej grze
Powinni bo Ty tak uważasz? To że u nas wystartowała beta to nie znaczy że ta gra istnieje od dwóch tygodni i będą w niej tego typu zmiany.
Sir_-Fry
11.02.2012, 11:52
coś Ci się nie podoba? to jest moja opinia do której mam prawo. a takimi newsami z tym ze beta nie jest od 2 tyg to dziel się ze swoimi kolegami
A gzie ja piszę że mi się nie podoba? "Powinni zmienić" to nie wyrażenie opinii.
Proponuję przeczytać posta http://forum.thesettlersonline.pl/threads/15509-Umiej%C4%99tno%C5%9Bci-quot-W%C5%82adyki-quot?p=3494&viewfull=1#post3494 według mnie jbardziej sensowna odpowiedź na wszystkie pomysły
ja wolalbym zeby zostalo tak jak jest. brak mozliwosci budowania wielkiego miasta, tylko wiosek polaczonych drogami ma swoj urok.