Zobacz pełną wersję : Błąd pozwolenie budowlane
Nie wiem jak i dlaczego, ale mam -1 pozwoleń budowlanych.
zrob relog. powinno pomoc
Witam!
Mam podobny problem, z tą tylko różnicą ze po wyburzeniu budynku nie przywraca wolnego pozwolenia. Mam 84 pozwolenia, 64 budynki a tylko 4 wolne pozwolenia. relog niestety nie pomógł.
pantalon
08.02.2012, 23:54
mam pytanko za każdym razem kiedy buduję kopalnie powiedzmy miedzi zużywam jeden punkt patentów na budowanie obiektów jednaj jesli otóz ta kopalnia wydobedzie wszystkie złoża i staje się zubożona siła żeczy likwiduje budynek jednakze nie otrzymuje pozwolenia/patentu na kolejna budowę sądzę że jeśli bedę robił to często strace zupełnie te "patenty" ?? czy to mie dazy do zupełnego pozbawienia mnie surowców..? :P
pantalon
08.02.2012, 23:59
szybki resp?? wydaje mi sie ze to dość duży problem
a mi po wyczerpaniu kopalni miedzi wrócił patent budowlany (liczba zmieniła sie z 0 na 1) ale menu budowy jest nie aktywne i pokazuje że wyczerpałem limit patentów - efekt jestem bez surowców
Po usunięciu kopalni tez nie dostałem pozwoleń To jest duży problem bo zostaje bez surowców i trzeba wykupić kolejne pozwolenia :/
czy ktoś z moderatorów robi coś w tym temacie?
ja mam napisane "zostało ci 39 z 75 pozwoleń na budowę". To znaczy ile mam budynków??
bo nie licząć pól uprawnych, studni, domu władyki i garnizonu, to mam 40 budynków. Jak to się ma do pozwoleń???
zbużyłem dzisiaj 4 wyczerpane kopalnie i przepadły 4 pozwolenia budowlane po wyburzaniu nie dostałem nowego przydziału pozwoleń
zbużyłem dzisiaj 4 wyczerpane kopalnie i przepadły 4 pozwolenia budowlane po wyburzaniu nie dostałem nowego przydziału pozwoleń
pozwolenie oddaje kopalnia jak się wyczerpie albo jak wyburzysz kopalnie z zasobami nie jak wyburzysz wyczerpaną