Zobacz pełną wersję : Problem dotyczący logowania przez Mozille
misiekbw
07.02.2012, 18:06
Witam, jak w tytule napisałem maila do supportu no cóż do dziś nie otrzymałem odpowiedzi. Problem jest tego typu że jak loguję się na stronę przez przeglądarke Mozilli to nie potrafię się zalogować proces logowania może u mnie trwać.. i trwać... jest tak od soboty. Loguję się przez IE ale nie jest to lubiana przeglądarka i intuicyjnie wolę Mozille z której korzystam. W Mozilli czyściłem już historię sprawdzałem poprawność wtyczek i dalej problem zostaje, dodam że wcześniej tzn od Momentu otwarcia gry beta tj 26 stycznia korzystałem bez zarzutu z Mozilli aż do tej feralnej Soboty. Co mogę zrobić? gdzie może być problem?
Z góry dzięki
ja uzywam Mozilli caly czas i nigdy nie mialm problemow
Wizardus
08.02.2012, 00:28
U mnie na FF działa normalnie, a na Chrome na trzech różnych komputerach mam te same objawy co misiekbw.
mam Mozille i działa mi poprawnie
U mnie pod Firefox na Xubuntu ten sam problem - niekończące się logowanie, pod Chrome ok.
x64, wersje przeglądarek i flasha najnowsze.
jack230jack
09.02.2012, 11:33
U mnie na Firefox podobnie Połączenie nie powiodło się.....i nic nie daje reset i ponowna próba.
A u mnie na mozilli też wyskakuje błąd(ale dopiero dzisiaj,przedtem działała dobrze) za to logowanie przez google chrome dało odpowiedz że przerwa techniczna.
Wejdź w opcje-->prywatność-->historia program firefox będzie używał ustawień użytkownika--> ciasteczka ustawicie Przechowuj ''do czasu zamknięcia programu firefox" oraz kliknijcie na wyświetl ciasteczka i usuń wszystkie. Na koniec zrestartujcie program.