PDA

Zobacz pełną wersję : Gra odzyskiwanie surowców z niszczonych budynków

Faramir
06.02.2012, 22:09
W przypadku kopalni miedzi bądz kopalni żelaza po wydobyciu zasobów nie ma możliwości odzyskania jakich kolwiek surowców z których została ona zbudowana choć w przypadku gdy wyburzymy inny budynek jest nam zwracana pewna ilość surowców z których budynek został zbudowany.
Jest jednak pewien sposób aby odzyskać z kopalni żelaza bądż miedzi trochę surowców z których została wybudowana tzn. wyburzyć ją gdy zostanie w niej np. 2 rudy zasobu i w ten sposób gracz na tym korzysta. Tak wiec myślę, że jest to pewnego rodzaju bład i powinno się albo wogule zlikwidować rekompensatę za zburzenie lub stworzenie jej nawet wtedy gdy złoża się wyczerpią. Liczę na to że inni gracze wyrażą także swoje stanowisko w tej sprawie

dip24
06.02.2012, 22:34
Według mnie to że kopalnie po skończeniu nic nie dają tak samo jak inne wyczerpujące dlatego Ci aktywniejsi gracze którzy sobie przypilnują zyskają te odrobinkę surowców :)

piotrekj
06.02.2012, 23:13
Gdybysmy robili tak jak mowicie to chyba zostalibysmy ze zlozami 2szt.surowca. Chyba ze zloze w momencie skasowania kopalni tez znika. Wtedy to co mowisz ma sens.

LukasXXI
08.02.2012, 21:50
Złoże znika. Też mi się wydaje że powinno być do odzyskania przez wszystkich bo to dziwne że kopalnia z 1 rudą daje zwrot a już bez rudy nie daje nic.