Zobacz pełną wersję : bug - blednie podaje ilosc i typ jednostek w obozie bandytow
Giediprime
06.02.2012, 15:03
miejsce obozu jest w zalaczniku...system pokazuje ze jest tam 5 lotrzykow i 5 miotaczy a podczas walki dostajesz solidnie w dupe gdyz faktycznie znajduje sie tam 120 łowców i 60 wilków...pomijam, ze powinienem dostac zwrot surowcow oraz wojska ale na to nie licze...
pzdr
Giediprime
W obozie jest 5/5. Tak na marginesie w tym sektorze nie ma wilkow.
Idac do celu zahaczyles o oboz z sektora 6, jak zreszta polowa ludzi zaczynajacych gre. Nie jest to bug tylko niefortunny design.
Giediprime
06.02.2012, 15:11
Jasne....nie ma wilkow? a co to jest, oposy? :) ja rozumiem, ze jest poniedzialek i głupio, ze musimy isc do pracy ale ślepy nie jestem...
Giediprime
06.02.2012, 15:18
sprawdzajac uprzednio teren (czerwone pole wokol obozu) nie widac, ze ja czymkolwiek zahaczam o inny sektor... niefortunne to jest najwyzej to,ze jestem w plecy o ponad 60 jednostek. Tak czy inaczej..co mnie to obchodzi? ja niczego zle nie zrobilem a mimo tego jestem poszkodowany
strefa 6 oboz 1 jest tam 120 lowcow i 60 psiakow. wyslij jeszcze raz kogos a bedziesz wiedzial czy Twoj general zostal przechwycony.
Giediprime
06.02.2012, 17:10
chodzi o to ze wszystko padlo...widziales przeciez zrzut :) ja rozumiem, ze to moze i 6 strefa, pomimo, ze podczas ataku bylo tam 10 jednostek wroga... to nie moj blad ale nikt mi nie zwroci za to ani surowcow ani wojska... coz, bylo minelo...
ja miałem lepszy manewr, zabiłem wszystkich bandytów w obozie ale przy tym straciłem wszystkich, okazuje się ze przegrałem, potem wkroczyłem do pustego obozu z jednym żołnierzem :)