Zobacz pełną wersję : Gra Premie - paski postępu
Prawisław
06.02.2012, 12:08
Byłoby naprawdę miło wiedzieć kiedy skończy się efekt danej premii na budynku - w postaci paska postępu albo odliczania. Tak samo jeśli w przyszłości są planowane premie z innymi efektami (właściwie "Latający Osadnik" już taką jest) przydałby się tooltip w oknie budynku co to za premia w ogóle. Tak, że można bez sprawdzania szczegółów szybko to zobaczyć.
Może też w przypadku premii oznaczyć zmiany w liczbach na zielono? Czyli używając jedzenia na budynku w jego oknie w szczegółach liczba na output zmienia kolor na zielony (tak jak są czerwone kolory w przypadku braku surowców).
Okres trwania premii to bardzo dobry pomysł.
I przydałoby się jeszcze, aby w przypadku premii od znajomych pojawiała się jakaś informacja, kto nas zbuffował, bo trudno się odwdzięczyć, jak się nie wie kto to.
I przydałoby się jeszcze, aby w przypadku premii od znajomych pojawiała się jakaś informacja, kto nas zbuffował
Taka informacja jest ale tylko w wiadomościach, a info na budynku faktycznie znacznie ułatwi budowanie dobrych kontaktów między graczami
Całkowicie popieram pomysł :) Ułatwi to znacznie życie :D
KrolikMU
06.02.2012, 21:14
Jestem za, ale nie wiadomo czy Team czyta te propozycje w ogóle
Tajowiec
06.02.2012, 23:53
Myślę że Team czyta ;)
Ale też jestem za tym żeby pokazywało jak długo trwa buff ;)
LukasXXI
08.02.2012, 21:47
Pokazywanie czasu jest naprawdę niezbędne!
także się przyłączam do prośby!
Dla tych co chca popierac i przylaczac sie do prosby. zapraszm do poczytania Pamietnika dewelopera --> http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14816-Pami%C4%99tnik-dewelopera
MichałJa
15.02.2012, 18:48
Również popieram i przyłączam się do prośby