PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Wieża czarownic oraz mroczna twierdza

SirTankov
05.02.2012, 15:31
Pytanie głównie skierowane do admina niż do plebejuszy.

Jest jakaś możliwość aby te dwa budynki można było kupić w sklepie za odpowiednio dużą ilość klejnotów ? Powiedzmy 20000(?) za jeden ? Ktoś kto lubi otaczać się ozdobami w grze powinien mieć taki wybór. Natomiast wy jako firma możecie zarobić na tym kasy.

A i proszę reszty graczy aby nie zaczęli spamować. Ja kieruje się zasadą masz pieniądze wydawaj na co chcesz. Gra powinna także dawać tę przyjemność tym ludziom, których na to stać.

Pozdrawiam

sparkz
05.02.2012, 16:18
Nikt nie da tyle za budynek ktorego mozna miec nawet kilka sztuk jeśli regularnie się robi odpowiednie przygody.

Wielki_Szu
05.02.2012, 16:34
sparkz nie Tobie decydować;) @SirTankov popieram dopóki nie stworzy to dużej różnicy w rozwoju graczy. mała-ok ale gdy stanie się tak, że gracz który dziś zaczął grać jest lepszy odemnie grającego tydzień to już coś będzie nie tak;)tu tylko chodzi o bonus do ilości mieszkańców więc dla mnie spoko;)

Drax
05.02.2012, 21:30
Słuchajcie jeśli gościu chce wydawać kasę na budynki "upiększające" to czemu nie. Tylko aby znowu nie było że mam kasę to jestem pro nie znając nawet podstawowych zasad gry. Jak napisał Wielki_Szu nie tworzmy przepaści pomiedzy graczami z kasą i bez niej. Bo wtedy stworzymy swoistą patologię.