Zobacz pełną wersję : Forum przyznawanie + i - dla posta
przyznawanie + i - dla posta .
przedewszystkim mialo by to znaczenie w tym dziale. nie kazdy chce pisac zgadzam sie , dobry pomysł, zły pomysł itp , a zamiast tego kliknalby na + albo - i wiedzielibyscie czy dany pomysl uzytkownikom sie podoba czy nie.
Co do pomysłów uważam że powinno się dodawać ankiety w których były by np. Dobry pomysł/ zły pomysł/do dopracowania i wszystko byłoby ładnie i pięknie ;]
po co ankiety?:) wchodzimy w dział pomysły i sugestie i mamy np. pod-fora dla porządku i ładu a tematy byłyby tylko przenoszone przez moderatorów:
1) Wprowadzone
2) Do wprowadzenia
3) Do poprawy
4) Nowe pomysły i sugestie
5) Kosz
A ankiety po to żeby wchodząc w temat było wiadomo ile osób jest za a ile nie chyba nie będziesz liczył głosów z każdym postem ;D A co do podforów to by zrobił się duży bałagan ;)
EX_szon30
03.02.2012, 15:10
Chciałbym poinformować, że w dziale Pomysły i sugestie macie możliwość oceniania wątku. W górnej belce jest opcja Oceń ten wątek, po kliknięciu rozwinie się menu z opcjami do oceny:
- doskonały,
- dobry,
- średni,
- słaby,
- zły.
ale nadal by sie przydalo ocenienie wypowiedzi, z tego wzgledy ze np. jest cos co moznabyloby poprawic ale pierwsze sugestie sa beznadziejne, wiec kazdy ocenia watek jako slaby, po czym ktos daje super propozycje i zamiast spamowac (jestem na tak, daje + , wspaniale itp) daje + dla wypowiedzi.
Najprostrzym sposobem byłoby dodanie systemu reputacji pomogłem ci daj + wtedy wiadomo kto dzieli się wiedzą o grze i udziela wyczerpujących odpowiedzi.
EX_szon30
03.02.2012, 21:06
Jest tylko możliwość oceniania wątku o czym pisałem już wyżej.
Nie ma modułu do "lubię to" czy "pomogłem ci daj +"
Temat zamykam.