PDA

Zobacz pełną wersję : Rozmówki światowe

EX_Ellander
31.01.2012, 22:13
Cześć.

Jak tam wrażenia z wersji Beta? :) jak wam idzie w grze?

Secmat
01.02.2012, 14:07
co tu dużo mówić wersja w miarę stabilna, gra się przyjemnie ale nie zawsze, posiada kilka upierdliwych bugów zmuszających co częstego relog na server.

EX_Ellander
01.02.2012, 21:26
Dlatego proszę aby wszystkie takie drobne problemy zgłaszać a wszystko będzie poprawione :)

szon26
04.02.2012, 17:54
Od czasu do czasu zdarza się że jestem w trakcie budowy jednego budynku i nie mam możliwości budowy kolejnego. Wygląda to tak jak bym miał zapełnione trzy sloty budowy a mam jeden. Dzieje się tak w momencie gdy praca przy powstawaniu budynku jest jeszcze nie rozpoczęta. Natomiast w chwili gdy budowa się zaczyna i trwa wszystko wraca do normy. Tj pojawia się lista budów z jedną właśnie kontynuowaną i dwa wolne sloty.

Nie jest to jakiś wielki problem ale skoro mamy zgłaszać nawet drobne :)

Givo
05.02.2012, 11:49
Mnie troche denerwuje to, ze od chyba 16 lvl nie ma juz takich misji rozwijajacych tylko zeby lvl wbic trzeba z bandytami walczyc.

Kokosu
05.02.2012, 12:03
A to dlatego Givo, że skończyłeś samouczek i najwyższa pora stać się samodzielnym ;)

Ja jak na razie nie narzekam no może na długi czas logowania, ale to może być też wina mojej maszyny,

Drax
06.02.2012, 21:06
No to jak kiedyś musiałem postawić budynek 2 razy.
Ponieważ za pierwszym surowce zniknęły i nic nie powstało. Tak więc postawiłem ten sam budynek w tym samym miejscu oczywiście surowce znów policzyło ale budynek powstał.

fekalia
09.02.2012, 11:25
Mi sie nie podoba, że nie można innych graczy zabijać

oj posmagałbym ja was batem pańskim, posmagał batogiem i w chomonto zakuł

Sowar
12.02.2012, 16:48
Witam, Jak szybko odbywa się przysłane klucza do gry ?? Niecierpliwy jestem :-)

Rayo
13.02.2012, 20:48
Cześć, gram od piątku. Sowar, musiałbyś wejść tutaj:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/14923-Klucz-do-CLOSED-BETY-gdzie-zdoby%C4%87?highlight=klucz

I wejść na którąś ze stron i zdobyć tam klucz do beta. Ja klucz dostałem od razu. Gorzej było z szukaniem. Raz trafiłem na wadliwy :P I omijałem strony, gdzie jest potrzeba czekania (wysłać na maila, że się lubi ich stronę, czy coś).

Gram, gram. Na początku było dziwnie, ale dzisiaj się wkręciłem. Nie wiem jak dalej pójdzie, bo nie jestem fanem strategii itp. Preferuję gry związane z samochodami, ale z braku laku...

Powodzenia ;)

Są tam jakieś opóźnienia serwerowe :P normalka

Magius8
14.02.2012, 20:07
Witam.

Czy coś wiadomo na temat tego czy w końcowej wersji gry będzie można walczyć z innymi graczami?
Nie podoba mi się brak statystyk priomo,
nie podoba mi się brak animacji walczących ludzików primo,
i brak sensu budowy dróg, to tak na wstępie primo :)

Po za tym ok.
Pozdrawiam.

olinek94r
14.02.2012, 20:34
Przede wszystkim dźwięk trzeba poprawić Jest wiele błędów ale to sie da naprawic Fajnie by było poprawić szczegóły graficzne lepszy zum a drzewka mógłby sie ruszać

K1pcio88
28.02.2012, 21:11
Gra się dobrze i przyjemnie ;)
Na razie żadnego bugu nie wyłapałem.

sojekr
01.03.2012, 12:11
Witam, dziękuję bardzo, gra się dobrze. Czasem nie daje się za pierwszym razem zbudować budynku, czasem jeden budynek zapycha całą kolejkę budowania i po pierwszym podniesieniu pierwszego budynku leśnika pozostali leśnicy nie chcieli mi się podnieść mimo posiadania wystarczającej ilości surowców...
Poza tym dla mnie fajnie zrobiona i póki co jestem zadowolony.

dzysta
01.03.2012, 13:46
w oryginale to było "po pierwsze primo(...) po drugie primo(...) po trzecie primo, ultimo!"

Na drogach ludziki szybciej chodzą. Chociaż głupie jest to że często zamiast drogi wybierają swoje ścieżki. Najbardziej jednak w grze przeszkadzają ludzie. Banda spamerów, łajdaków i nicponi. Czyli gimbaza.

Co to samej gry to denerwuje trochę ślimacze tempo i dość duża presja na używanie diamentów. Limit budynków jest stanowczo za mały.

Maverick35x118
01.03.2012, 13:48
Cześć , gram od wczoraj i nie wiem czy to normalne , troszeczkę mi gra laguje , nie żeby mi jakoś to przeszkadzało ale to tak u wszystkich czy świadczy tylko o śmieciarce na której gram ?:D

dzysta
02.03.2012, 09:12
To świadczy że nie czytasz informacji. Na stronie głównej była informacja o lagach.

TailArissa
03.03.2012, 17:39
Gra się fajnie, chociaż dwa dni z rzędu miałam problem z zalogowaniem, co było dość uciążliwe. Dwa dni bez możliwości grania.
Na razie mam wrażenie, że granie jest nieco chaotyczne, tyle różnych budynków do produkcji, ciągle gdzieś brakuje jakiegoś surowca, ale to może tylko początkujące złudzenie.

Raven1
07.03.2012, 15:32
Są jeszcze błędy typu budowa ukończona w 200%. Ale po za tym grywalność jest oki no po za problemami z logowaniem. Na linuxie wyskakuje jakiś błąd podczas ładowania

anonim_user
08.03.2012, 14:08
Gra jest niesamowita, strasznie grywalna, trzeba uważać bo zanim się człowiek zorientuje lecą kolejne minuty, godziny, dni... ( to że miesiące napisze pod koniec roku :P wrócę do tego posta i napiszę;) ). Brakuje kilku drobiazgów(np przycisk max przy handlu, tworzeniu wojska, tworzeniu talerzy, kanapek i innych), brakuje kilku też kilku grubszych rzeczy (marzą mi się wykresy takie jakie były w 1szej części) ale wierzę w to że to wszystko przyjdzie z czasem :) No i przede wszystkim kwestia lagów, bo są, przy handlu, przy wiadomościach, właściwie przy wszystkim, mam nadzieję że chociaż częściowo to się zmieni po dzisiejszej przerwie technicznej. Jakbym miał jednym słowem napisać - cudo!

Kle4MnS
15.03.2012, 15:33
Mnie jedynie co denerwuje to ciągłe odświeżanie strony... I wypowiedzi na czacie, wyzwiska na wiek i tp... A i wyzywanie od dzieci ( Niektóre dzieci się zachowują lepiej niż wy drodzy "dorośli ! ")