PDA

Zobacz pełną wersję : Ilość dostępnego drzewa nie wyświetla się

Xylen
30.01.2012, 13:36
Problem ogólnie wygląda tak:
Na samym początku - jak tylko zacząłem grać w tą grę - to przy "złożach" (lesie ;P) drewna iglastego (czy też w obecnym czasie liściastego) wyświetlał mi się napis (czy tam "string", jak kto woli) z ilością dostępnego drewna. Teraz nie ma tych etykiet.. Ma ktoś pomysł czego to może być wina? Usunięcie cookies, albo uruchomienie pod inną przeglądarką nic nie daje.
Korzystam z Firefox-a 9.0.1

Jadewas
30.01.2012, 13:49
Musisz kliknąć na chatę leśnika albo drwala w tedy pojawi Ci się ilość drzew.

Axaliber
30.01.2012, 23:13
Hej, niestety ja mam podobny problem. Po kliknięciu na chatę drwala czy leśnika, pojawiają się tylko ikony (symbole) w miejscach "zasobów drzew", ale nie wyświetla się napis o ich liczbie, co znacznie utrudnia grę, kiedy nie wiem jak szybko się wyczerpują. Tak samo mam przy wszystkich zasobach od kamieni, przez ryby, po miedź... Problem mam dziś cały dzień (wielokrotne logowania nie skutkują poprawą), wczoraj było ok.

Piacias
31.01.2012, 01:49
Z tego co zauważyłem, to ilość drewna w zasobach pokazuje się przy pewnym powiększeniu ekranu. Oczywiście po kliknięciu na chatę drwala lub leśnika.

foxe
31.01.2012, 10:05
kliknij na chate drwala i powoli przyblizaj okno krecac kolkiem na myszcze po chwili pokaza sie wszystkie surowce i ich stan

pozdro

Xylen
31.01.2012, 14:44
Rzeczywiście, problem wynika ze skalowania etykiet.
Dzięki Piacias i foxe!
Temat można zamknąć :)

Axaliber
31.01.2012, 17:00
Faktycznie. Dzięki za info. Ratujecie moją osadę przed kryzysem:) Pozdrawiam