PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Przyrost populacji a poziom Domu Władyki

Mesemir
29.01.2012, 00:17
Chcialbym zasugerowac by przyrost populacji byl zalezny od poziomu budynku glownego. Na chwile obecna znacznie taniej i efektywniej jest lvlowac magazyny. Gdyby zwiekszony poziom budynku glownego przyspieszal przyrost naturalny, warto byloby sie zastanowic co podnosic. No i jest to dosc logiczne ze im w krolestwie dostatniej tym ludzie pewniej sie czuja:)

loogaan
29.01.2012, 11:44
na chwilę obecną lepiej jest wydać surowce na podniesienie poziomu domu władyki, a zwiększenie limitu populacji poprzez rozbudowę rezydencji ale wiadomo, każdy gra jak mu wygodniej. przecież nie chcielibyśmy żeby było zbyt łatwo... :)

Hamster
29.01.2012, 16:42
Hehe... chyba się koledzy nie zrozumieli... Autorowi chodziło nie o limit populacji tylko o czas przyrostu populacji... Szczerze powiedziawszy podoba mi się takowy pomysł i popieram:) Chociaż aby każdy poziom zmniejszał o tą minutkę już byłoby coś:)

Jadewas
29.01.2012, 17:15
Przyrost musi być wolny bo co to by było jakby tak szybko nam przybywało nowych osadników ? jaki cel miałoby wymienianie chlebka ? fakt faktem co poziom Domu Władyki można byłoby skrócić czas oczekiwania powiedzmy o 1 minute co w konsekwencji na 5 poziomie dałoby chyba jak dobrze pamiętam 10 min oczekiwania.

loogaan
29.01.2012, 18:35
fakt, chory jestem a czytałem na szybko, skrócenie czasu o minutę na poziom domu władyki to całkiem dobry pomysł :)