Zobacz pełną wersję : Brak zwrotu materiałów
Witam, dzisiaj dostałem zadanie ulepszenia budynku oraz z tym zadaniem określoną ilość marmuru i desek z drzewa liściastego.
Przez omyłkę dałem ulepszyć dom a nie magazyn, ponieważ ulepszania nie dało się anulować postanowiłem wyburzyć ulepszany dom i odzyskać materiały. Niestety odzyskałem tylko materiały wykorzystane do budowy domu, a nie do jego ulepszenia. Jednym słowem deski i marmur rozpłynęły się w powietrzu.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
jeżeli czekasz na odpowiedź to najpierw zadaj pytanie :)
Domyślam się, że pytanie miało brzmieć:
"czy to jest błąd?"
Nie to nie jest błąd. surowce są zwracane tylko za podstawową wartość budynku, dodatkowo możesz sprawdzić ile surowców otrzymasz po zniszczeniu budynku, najeżdżając myszką na "bombę" i odczekując kilka sekund :)
W takim razie muszę innym sposobem osiągnąć wymagany poziom i na własna ręke uciułać 120 desek i 100 bloków marmuru? Długa przygoda przede mną. Trudno.
No tak czasem bywa, że przez pomyłkę coś źle zrobimy. No nic pozostaje życzyć Ci tylko powodzenia.
zaraz... reward za questa Ci nie wszedł?
Zniszczyłeś budowlę podczas ulepszania czy po ulepszeniu?
jeżeli podczas ulepszania to radze Ci napisać do Xaara
Raczej questa mu zaliczyło.
Co do ulepszenia magazyny to ulepszenie właśnie magazynu jest dużo droższe.
ViruS001
28.01.2012, 17:53
Raczej questa mu zaliczyło.
Co do ulepszenia magazyny to ulepszenie właśnie magazynu jest dużo droższe.
Ulepszenie magazynu to 120 marmuru i 100 desek drzewa liściastego. Chyba chodziło Ci o dom władyki bo tam więcej :)
zaraz... reward za questa Ci nie wszedł?
Zniszczyłeś budowlę podczas ulepszania czy po ulepszeniu?
jeżeli podczas ulepszania to radze Ci napisać do Xaara
Nie da się zniszczyć budowli podczas ulepszania bo już chciałem tak zrobić jednak stwierdziłem, że niech już będzie ten kamieniołom ulepszony :).
Zniszczyłem Dom mieszkalny podczas upgradu to na pewno. Było 75% ulepszania i rozpocząłem wyburzanie. Zostałem bez wypełnionego questa oraz bez materiałów na upgrade ;)
ViruS001
28.01.2012, 18:11
Zniszczyłem Dom mieszkalny podczas upgradu to na pewno. Było 75% ulepszania i rozpocząłem wyburzanie. Zostałem bez wypełnionego questa oraz bez materiałów na upgrade ;)
A ja nie mogłem. Bynajmniej masz teraz problem bo nie będziesz mógł zaliczyć questa :E Bo nie będziesz mógł dalej się rozbudowywać.
musisz napisać do Xaara :)
Ok gdzie mam to zrobić? Dzięki za pomoc :) Administrator na forum tutaj to jest? Wysłać PW czy inny sposób?
DeathVenom
28.01.2012, 18:40
Zamiast powiadamiać uciułaj desek z iglaków oraz zwykłego kamienia i wymień na deski z liściastych i marmur w "Magazynie prowiantu". Trochę dłuższa droga na zaliczenie tego zadania ale jednak da się wykonać ;)
Pozdrawiam.
Dzięki, zawsze jakieś wyjście z sytuacji ;) Jednak za późno, napisałem już do Xaar'a zobaczę co z tego wyniknie i dam znać.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.