PDA

Zobacz pełną wersję : Niewielki błąd graficzny + krucho z serwerami

Corvus
28.01.2012, 11:55
Zacznę od spraw bardzo... domyślam się, że względnie łatwych do wyeliminowania.

1. Przy rozwinięciu listy budynków zaawansowanych, jest ona umieszczona trochę za wysoko, przez co okno jest ucięte.
2. Kursor mógłby być w stylu Settlersów :D

Przejdę teraz do problemu cięższego. Serwery.
Nie mogę zacząć grać, ponieważ serwery są przeciążone. Wiem, że to 25 000 osób, ale chyba więcej osób będzie w nią grało po zakończeniu bety. Wtedy może wam się wysypać, co zniechęci graczy.

Jadewas
28.01.2012, 12:11
dlatego gramy w betę

Czosu
28.01.2012, 12:32
1. Przy rozwinięciu listy budynków zaawansowanych, jest ona umieszczona trochę za wysoko, przez co okno jest ucięte.
2. Kursor mógłby być w stylu Settlersów :D

Przejdę teraz do problemu cięższego. Serwery.
Nie mogę zacząć grać, ponieważ serwery są przeciążone. Wiem, że to 25 000 osób, ale chyba więcej osób będzie w nią grało po zakończeniu bety. Wtedy może wam się wysypać, co zniechęci graczy.

1. Nic takiego nie zdarzyło się u mnie. Gra nie jest w stanie zaspokoić ludzi, którzy mają monitory 14"...
2. Można by dodać, fajnie by wyglądało.

Co do serwerów - nie wiem po czym stwierdzasz, że są przeciążone. Żadnych błędów ani problemów z połączeniem nie doświadczam.

Daull18
28.01.2012, 14:05
Witam.
Ja jakoś nigdy nie miałem problemów z wejściem do gry. Zawsze gra mi bardzo dobrze chodzi

Pamiętajmy jest to Closed Beta więc dużo rzeczy zostanie naprawionych, nie oczekujmy cudów w pierwszych dniach CB