PDA

Zobacz pełną wersję : Inne Czat Channel z ograniczeniem wiekowym.

laszka
28.01.2012, 01:22
Wiem, że to nie przejdzie, ale przydałoby się wprowadzić channel dla osób pełnoletnich. Dlaczego? ponieważ jak czytam ten spam na globalu to odechciewa mi się grać, na wersji UK była miła atmosfera, ludzie sobie pomagali, był spokój. Teraz? Teraz na wersji pl jest pełno dzieci które się wyklinają nawzajem.

NoLife
28.01.2012, 01:27
Nie długo się to zmieni jeżeli tylko administracja wybierze kilku moderatorów, ale pomysł raczej by tak czy tak nie przeszedł..

Jadewas
28.01.2012, 03:30
Nie przejdzie bo jak sobie wyobrażacie taki czat ? jeśli ktoś nie podał wieku przy rejestracji prawdziwego a fikcyjny to jak będziesz niby weryfikować ludzi którzy dołączą do takiego czatu ? Z drugiej strony znam wile dojrzałych osób które też nie potrafią bez wulgaryzmów się wypowiedzieć ;)
Fakt, faktem, że za kilka dni z tego co dowiedziałem się będą juz wybrani moderatorzy więc szybko sytuacja w grze jak i na forum się zmieni. Nie wiem jak tutaj z czatem ale pewnie tez jest opcja "mute" i w tedy tacy delikwenci będą mogli dostawać "cichacza" na czat np na określony czas. Jak nie będzie mógł nic pisać przez jakiś czas to raczej zmieni swoje nastawienie.

Donzuan
28.01.2012, 09:51
ja uciekłem z global-1 na 2, jest dużo spokojniej i tobie tez to radze zrobić

wnuczus
28.01.2012, 13:25
Spokojnie kwestia poziomu emocjalnego , raczej się z czasem się wyklaruje. Gdy niektórym znudzi się myśleć:)

Daull18
28.01.2012, 14:17
Teraz już można pisać co 5 sekund, więc to też jakieś ograniczenie ;]
Wiadome, że jak kanał będzie od 18 lat to ludzie przy rejestracji będa podawać inny rocznik niź mają.