Zobacz pełną wersję : Problemy ze zdobywaniem poziomu
problem polega na tym ze czesc ludzi (pewnie jak ja) ze slabszybki kompami moze nie wyrabiac z calym interfejsem i skryptem. powoduje to ze konczac zadania z samouczka czasem nie zalapuje doswiadczenia i wbijania poziomu (co prawda pomaga relog) ale moim zdaniem powinno byc to w jakis sposob usprawnione
Częstsze oczyszczanie przeglądarki z plików tymczasowych, cookies, cache też by Ci troszkę pomogło, ale tak masz racje zauważyłem to w Angielskiej wersji gdy w pracy logowałem się na starym kompie..
mysle ze nie to ze czyszczenie "temp" "cache" "coocies" bedzie jakas mega pomoca. moim zdaniem wypadaloby popracowac troche w kodzie gdy aby sparwdzic czemu przeciaza az tak bardzo ze flash nie jest wstanie tego zalapac.
ale to szczerze po grafice odrazu widac ze gra NIE JEST na strasze modele więc nie miej do gry pretensji to tak jakbys narzekal ze ci BF3 na 1ghz i 1GB ramu nie pojdzie ...
przepraszma Cie bardzo moj komp nie jest taki stary (zaledwie 10 lat) a gry takie sprzed 3-4 na nim smigaja slicznie. Tu chodzi o obciazenie jakie powoduje sam skrypt :)
Zgadza się, czasami zdarza się, że punkty doświadczenia podczas samouczka nie są dodawane. Jeśli u kogoś wystąpił taki problem i wylogowanie się+wyczyszczenie cache+ponowne zalogowanie się nie pomaga, proszę skontaktować się z supportem (formularz kontaktowy znajduje się na stronie głównej gry).
Jako ciekawostkę mogę dodać, że w planach jest całkiem nowy tutorial, który powinien "uwolnić" grę od ww. problemu.