PDA

Zobacz pełną wersję : Problemy ze zdobywaniem poziomu

Setler
26.01.2012, 21:55
problem polega na tym ze czesc ludzi (pewnie jak ja) ze slabszybki kompami moze nie wyrabiac z calym interfejsem i skryptem. powoduje to ze konczac zadania z samouczka czasem nie zalapuje doswiadczenia i wbijania poziomu (co prawda pomaga relog) ale moim zdaniem powinno byc to w jakis sposob usprawnione

NoLife
26.01.2012, 21:57
Częstsze oczyszczanie przeglądarki z plików tymczasowych, cookies, cache też by Ci troszkę pomogło, ale tak masz racje zauważyłem to w Angielskiej wersji gdy w pracy logowałem się na starym kompie..

Setler
26.01.2012, 22:01
mysle ze nie to ze czyszczenie "temp" "cache" "coocies" bedzie jakas mega pomoca. moim zdaniem wypadaloby popracowac troche w kodzie gdy aby sparwdzic czemu przeciaza az tak bardzo ze flash nie jest wstanie tego zalapac.

Muitnep
26.01.2012, 22:23
ale to szczerze po grafice odrazu widac ze gra NIE JEST na strasze modele więc nie miej do gry pretensji to tak jakbys narzekal ze ci BF3 na 1ghz i 1GB ramu nie pojdzie ...

Setler
26.01.2012, 22:33
przepraszma Cie bardzo moj komp nie jest taki stary (zaledwie 10 lat) a gry takie sprzed 3-4 na nim smigaja slicznie. Tu chodzi o obciazenie jakie powoduje sam skrypt :)

BB_xaar
24.02.2012, 17:16
Zgadza się, czasami zdarza się, że punkty doświadczenia podczas samouczka nie są dodawane. Jeśli u kogoś wystąpił taki problem i wylogowanie się+wyczyszczenie cache+ponowne zalogowanie się nie pomaga, proszę skontaktować się z supportem (formularz kontaktowy znajduje się na stronie głównej gry).

Jako ciekawostkę mogę dodać, że w planach jest całkiem nowy tutorial, który powinien "uwolnić" grę od ww. problemu.