Zobacz pełną wersję : NASZA ziemia
Witam chciałbym rozpocząć dyskusję ogólną na temat naszego serwera ;)
Witam, chciałbym prosić żeby na kanale "Pomoc" nie spamować oraz opowiadać historyjek o swoim życiu! Ten kanał służy do pomocy graczy którzy nie wiedzą lub mają problemy z grą...
w tym momencie 4 spamuje jakieś swoje "przeżycia" na kanale a jeden próbuje przebić się z prośbą o pomoc i nie może dojść do "głosu"
Kochani gracze, tak nie może być! Osobiście zacznę każdą taką osobę raportować do administracji która zacznie spamować na kanale "Pomoc"
@Donzuan,
Masz racje i popieram w 100%, choc sam faktycznie nie korzystalem z pomocy ani nie korzystam (nie potrzebuje pomocy i nie pomagam) to # jest dla ludzi poszukajacych pomocy.
A co do swiata ogolnie, to powstaly gildie jednak na ta chwile nie widze sensu ich powstawania procz potrzeby gromadzenia sie w jedno stado..
Hibineko
27.01.2012, 11:28
Więc zgłoszę się z problemem.
Nie posiadałam konta Beta (Zamkniętego), ale chciała bym rozpocząć grę. Nie wiem jednak gdzie i jak mogę zdobyć klucz pozwalający stworzyć konto w grze. Jak zauważyliście mam konto na ubisoft ale to wszystko.
Proszę o instrukcję jak założyć konto w grze.
Za pomoc z góry dziękuję.
Np. tutaj:
http://www.cdaction.pl/news-24642/the-settlers-online-25-000-kluczy-do-testow-wersji-beta---dla-was.html
http://www.gram.pl/news_8AjqGOm5_Rozdajemy_4000_kluczy_do_zamknietej_ bety_polskiej_wersji_The_Settlers_Online.html
Hibineko
27.01.2012, 11:51
Dziękuję rejestracja się powiodła teraz tylko rejestracja w grze.
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Kochani gracze, tak nie może być! Osobiście zacznę każdą taką osobę raportować do administracji która zacznie spamować na kanale "Pomoc"
Przyda się. Dorzuć do tego jeszcze wszystkich spamujących "kupię... sprzedam..." na ogólnym.
Musi pojawić się szybko osoba która zrobi porządek na kanale POMOC
Nie idzie nikomu pomóc bo 9/10 wiadomości to SPAM
EX_szon30
30.01.2012, 20:00
Musi pojawić się szybko osoba która zrobi porządek na kanale POMOC
Nie idzie nikomu pomóc bo 9/10 wiadomości to SPAM
Ta sytuacja ulegnie poprawie ;)
oby
bo nie idzie nikomu pomóc przez te spamowanie
Trochę sytuacja się poprawiła, ale na ogólnym kanale nadal jest burdel ;/
Ja się tak tylko zastanawiam... Czy oprócz serwerów świat jest również inny?
TheZiooomek
01.03.2012, 23:48
Przyda się. Dorzuć do tego jeszcze wszystkich spamujących "kupię... sprzedam..." na ogólnym.
hmm z ty się nie do końca zgodzę wiem ze powinno się zajmować handlem na Global 7 no ale trudno być tu i tu ja sam nie przechodzę miedzy glabalami ponieważ jeżeli prowadzę z kimś dyskusje na Global to a chce coś zaoferować to nie bd przechodził na 30 sekund wiedząc że i tak tam nikogo nie ma no ale SPAM bym banował na 30 minut:) rozumiem napisać raz ale 5 razy z rzędu to lekka przesada;/
#osobiście proponowałbym aby administracja zrobiła możliwość otwierania nowych "zakładek" chatu i tam otwierać np Global 7 a na 2 "zakładce" Global 1 :D
spyderek
02.03.2012, 00:49
Na global 7 całkiem sporo osób siedzi więc jakieś kanapki czy kosze to bez problemu się tam wymieni