Zobacz pełną wersję : Gildia "Pionierzy"
http://img825.imageshack.us/img825/2617/pionierzy02a.jpg
"Pionierzy" otwierają swoje podboje na Polskiej scenie Settlersów.
Nasza Gildia to kontynuacja gry i zebranego doświadczenia z innojęzycznych światów, na ten moment jest to czysto klubowe stowarzyszenie powstałe, aby dobrze się bawić, wspierać i porozmawiać w znakomitym gronie. Patrzymy jednak w przyszłość w stronę PvP i kiedy takowa funkcja zostanie dodana chcemy, aby nasza gildia rozdała karty ;) i stała się jedną z najlepszych na serwerze.
Idealnymi kandydatami są osoby powyżej 18 roku życia (ze względu na humor i tematy obecne na czacie), weterani gier, ale nie tylko - jeśli czujesz że wkomponowujesz się w ideę naszej gildii, pisz śmiało :)
Ps. gildia powstanie w momencie uruchomienia sklepu, lub gdy wymagana ilość surowców zostanie uzbierana (cokolwiek stanie się pierwsze), wpisowe wynosi zero dla pozostałych wolnych slotów, a dla każdej następnej osoby sfałszowany lub prawdziwy glejt członkostwa(kupowany w sklepie za złoto lub gemy)
Chętnych do wstąpienia w szeregi Pionierów zapraszam serdecznie o wpisywanie się tutaj, lub w grze na poczcie !
Pozdrawiam !
Wuju nastawiacie się na przyszłe PvP czyli podstawowe pytanie czy gildia będzie posiadała Ts-a w najbliższym czasie czy kontakt wyłącznie za pośrednictwem czatu globalnego i gildi. Jeżeli będzie ts to oczywiście wpisuje się tutaj jako pierwszy chętny. Interesuje się Ts-em ponieważ lepiej się kontaktować oraz lepiej dawać swoim buffy niż narażać się na jakieś przekręty, na ts wiesz z kim grasz(przynajmniej słyszysz).
Uruchomienie TSa jest w planach, jeden z naszych kolegów załatwi nam prywatny kanał na jednym z dobrych hostingów
Ts? nie ma problemu moge podac namiary na naszego serwa i zalozyc kanal setlers oto nasza strona : http://www.e-kwatera.eu/ . Zapraszam na nasze serwery gier mnie aktualnie znajdzieciena BF3 :P
Chętnie dołączę. Mam 23 lat i grałem w to i owo.
Kalinkus
26.01.2012, 02:23
Mam darmowy Ts dla wszystkich chetnie bym sie przyłaczył gram na niemieckiej wersji ale dupa z tym niemieckim mam bo ni w zab nie rozumiemi niemieckiego ale daje sobie rade pozdro
Witamy!
Server TeamSpeak3 ,,ELITE GROUP” poszukuje nowych graczy!
Czy podczas gry lubisz rozmawiać ze swoimi znajomymi?
Masz klan i nie macie własnego kanału? Chcesz brać udział w różnych turniejach?
Jeśli tak, to nasz serwer będzie dla Was najlepszym rozwiązaniem.
Jesteśmy jednym z największych polskich serwerów Teamspeak3.
Co mamy do zaoferowania?
- dostepnosc 24/7,
- profesjonalną i mila obsuge,
- prywatne kanaly za free,
- turnieje z nagrodami.
Jakie Pokoje z Grami możecie u nas spotkać:
- LEAGUE OF LEGENDS,
- WORLD OF WARCRAFT,
- RUNES OF MAGIC,
- MINECRAFT,
- COUNTER STRIKE,
- FORSAKEN WORLD,
- CALL OF DUTY,
- WORLD OF TANKS,
- TEAM FORTRESS 2,
- DIALBO 3 (niedługo)
- i wiele w więcej.
IP naszego serwera: 178.212.120.5 : 9987 Lub ELITEts3.pl
witam
z chęcią do Was dołączę. mam już 30 wiosenek i doświadczenie w podobnych grach.
Ja też chciałbym dołączyć. Nie jestem weteranem, ale mam 22 lata i też stawiam na wspólną zabawę w świetnym gronie a nie wstawanie o 5 rano coby wysłać armie i wybudować coś. Gra to przyjemność a nie stres i zgrzytanie zębów. Pozdrawiam!
chetnie wstapie w szeregi gildii
mam troche doswiadczenia w grach mmo mniejsze w przegladarkowych ale jako ze lubie serie settlers mysle ze na dluzej tutaj zagoszcze
StanikSlonsk
01.02.2012, 15:56
Witam, mam 27 lat pykam w Settlers- y odkąd pojawiły się w Polsce. Piszcie co trzeba zrobić i jestem chętny. Mam na koncie niezbędną ilość monet.
ja tyż:) 33lata, pykam w osadników od 1 części (amgia:))
Chyba gildii nie będzie. Jakiś odzew od założycieli?
Ja mam 17 lat i czy da rade ten rok odpuścić ? ^^
Bruner_77
14.02.2012, 16:22
Witam
Chciałbym dołączyc sie
Bartez88
07.03.2012, 11:39
Jeśli istniała by taka możliwość również wstąpię do gildii, szykuje się niezły ubaw z tego co widze
Witam mam na imię Darek a grze moj nick to Kamiros.
Gierczyłem już w settlersy wiem co i jak ta wersja jeszcze wymaga wielu poprawek ale gra sie bynajmniej dobrze.
Chciałbym dołączyc do twojej gildii gdyz jestem aktywnym graczem nie boje sie wyzwań i lubie działać w grupie jak to mawiają "w kupie raźniej"
Mam juz 35 lat ale dalej mnie ciagnie do gier wszelakiego typu ale jednak do settlesrow mam wielki sentyment a przeszlem juz wszystkie części.
Obecnie mam 17 lvl i usilnie dążę do zdobyci 18 lvl i odkrycia nowych mozliwości.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.
EX_Cormax
08.05.2012, 14:39
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.
Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW
Cormax