Zobacz pełną wersję : Gildia "Immortal"
SkyshirO
21.01.2012, 15:22
Witam jest to kontynuacja starego Tematu na wersji "UK", mianowicie chcę założyć gildie o nazwie "Immortal"
Kto jest chętny do stworzenia owej Gildii, zapraszam do odpisywania w tym Temacie.
Pierwszeństwo będą mieli ludzie którzy wspomogą Gildie surowcami i złotem.
Następni w kolejce będą ci którzy emigrowali z serwera "UK"
Pozdrawiam.
SkyshirO.
Chętnie dołącze do gildii :)
Karpacki
21.01.2012, 17:38
Też bym się dołączył oczywiście coś wspomogę :>
Ja tęż bym się dołączył i coś dorzucił jak będę mógł.
Ja również wyrażam chęć przystąpienia do gildii "Immortal". Oczywiście jak będzie trzeba to coś dorzucę od siebie. Grałem na UK. Jaki będzie tag gildii?
Ja jestem ciągle zainteresowany. Jak tylko uda mi się bardziej rozbudować moją wieś to ofiaruję trochę surowców ;)
Laharosek
22.01.2012, 15:03
Chętnie dołączę i dorzucę surowców jeżeli wystąpi taka możliwość.
ElderWraith
22.01.2012, 15:59
Ja też sobie zaklepuje miejsce ^^ jako członek. Niestety jeszcze nie mam możliwości grania na PL
Również mógłbym dołączyć :) na chwilę obecną czekam na dostęp do gry.
Chętnie bym dołaczył. Grywałem na UK :)
Nie lepiej "Immortals"? W końcu gildia to nie jeden gracz tylko wielu. Kiedy ta gildia powstanie? Jak długo macie zamiar grać? Nie chciałbym miesiąc po dołączeniu szukać sobie innej gildii.
Witam.Tez zglaszam gotowosc.Gram na UK.
SkyshirO
24.01.2012, 11:25
Nie lepiej "Immortals"? W końcu gildia to nie jeden gracz tylko wielu. Kiedy ta gildia powstanie? Jak długo macie zamiar grać? Nie chciałbym miesiąc po dołączeniu szukać sobie innej gildii.
Gildia powstanie jak uzbieram surowce na owy budynek, ale sam tego nie postawię musicie mi w tym pomóc, Ja mam zamiar grać ja tylko długo się da więc nie sądzę że po miechu padnie :], jak Gildia powstanie to zorganizuje jakiegoś TS'a bądź Vent'a :]
To zacznijmy zbierac wszystko co potrzebne.
Witam.Tez zglaszam gotowosc.Gram na UK.
Ta gildia będzie na polskim serwerze, no chyba, że chodziło Ci o to, że grasz równocześnie na dwóch to nie ma sprawy:)
To wszystko jest jasne.Tutaj chce sie zapisac do gildi.
Twórca tematu chyba zakończył przygodę z grą...
EX_Cormax
08.05.2012, 14:39
Z powodu braku aktywności, temat zamykam.
Wszelkie prośby i pytania proszę kierować na PW
Cormax