Zobacz pełną wersję : Gra Zakladka czatu Friend
Apokalipsa
21.01.2012, 15:21
hmmm tak myslalem sobie ze przydala by sie taka zakładka czatu jak " Friend" czyli osoby które mamy w znajomych moga pisać na jednym czacie, nie jak teraz ze trzeba szeptac do kazdego z osobna. Nie mylcie mojego pomysłu z zakładką czatu gildia czy tam klan. Mam nadzieje ze ten pomysł sie wam spodoba:)
To nie może wypalić ponieważ, (np. Ty posiadasz w znajomych 10 osoby, a 1 z tych osób ma tylko 2-3 osoby, wiec jeżeli byś chciał pisać do wszystkich 10 to ta druga osoba będzie widziała co ty piszesz lecz ona nie napisze do tych osób które tylko ty posiadasz w znajomych) mam nadzieje ze mnie zrozumiałeś :D
Apokalipsa
22.01.2012, 11:49
no zrozumialem ale (np ja mam 10 osob tak i pisze do 10 osob to tylko te osoby co mnie maja to to widzxa a np 2 osoba odemnie z friends ma mnie tlyko albo 2 tych co ja to oni to widza, mysle ze dalo by sie to zrobic ale to skomplikowane ;d takie bardziej jakby party chat ale bierze tych co masz w znajomych ;p )
Lepszym rozwiązaniem była by chyba możliwość stworzenia czatu do którego można by zapraszać wybrane parę osób a osoby beż zaproszeń nie miały by dostępu taka opcja była by chyba możliwa ;).
Lepszym rozwiązaniem była by chyba możliwość stworzenia czatu do którego można by zapraszać wybrane parę osób a osoby beż zaproszeń nie miały by dostępu taka opcja była by chyba możliwa ;).
Umożliwiało by to też tworzenie luźnych koalicji. Popieram ;)
Tzn taki SZEPT dla wiekszej ilosci osob. Popieram, bardzo doby pomysl