Zobacz pełną wersję : Migracja konta z UK
pimpim72
20.01.2012, 18:51
A gdzie są obiecane kryształy za migrację UK??
@pimpim72,
Myślę że nawet jak 700 to osoby z migracji, to zanim ludzie je przydzielą minie jakiś czas, ja też czekam na nie, ale myślę że trzeba troszkę cierpliwości :)
Matthew2004
20.01.2012, 19:22
Kryształy będą przyznawane z każdym dniem, nikt na pewno nie będzie stratny. Obsługa potrzebuje po prostu trochę czasu
Dokładnie, trzeba troszkę poczekać. Klejnoty przyznaję ręcznie (po opracowaniu prośby o migrację), więc może to trochę potrwać...
Korzystając z okazji chciałbym podziękować za zaufanie - nawet w najśmielszych przewidywaniach nie oczekiwałem, że aż tyle osób zdecyduje się na migrację. :)
A ile osob do tej pory poddalo sie migracji z kont UK i DE?
a kiedy bedzie mozna dolaczyc bo ja nadal nie moge...nie udalo mi sie zalapac na pierwszy 1000 miejsc.
Czy musze czekac do 25 stycznia czy jak?
aspirant
21.01.2012, 22:14
jak przenierść konto z serwera UK na PL ?????????????
przeczytaj ten post -> http://forum.thesettlersonline.com/threads/15576-Oficjalna-data-startu-polskiej-wersji-gry
Cze all,
Zalogowałem się w piątek przed 17:00 a chwilę po wysłałem mail o migracji. Dane w mailu na 100% są ok i adres też. Ponieważ załapałem się na pierwszy 1000 mogę grać ale mijają dwa dni i diamentów dalej nie ma... Większość osób z którymi rozmawiałem które wysłały maila o tej samej porze dostało diamenty jeszcze w piątek wieczorem. Czy to może tyle trwać - czy pisać do BB_xaar?
Ja też jeszcze diamentów nie mam, a podobnie jak Ty migrowałem. Myślę że trzeba poczekać, Xaar ma do ogarnięcia niemal 1000 maili, może mu to trochę zająć :)
Ja też na samym początku się zgłosiłem i nie mam jeszcze diamentów. Trochę trzeba poczekać.
ElderWraith
22.01.2012, 15:57
Jak już było powiedziane punkty są przydzielane ręcznie! Jeżeli zajmuje się tym jedna osoba lub kilka, a kandydatów jest przynajmniej ponad 1000 to trochę to im zajmie.
Ja z kolei mam inne pytanie. Kiedy będzie otwarta beta? Bo z tego co rozumiem to zamkniętą betą może się cieszyć puki co pierwszy 1000 graczy, a ja niestety się nie załapałem. Moglibyście podać datę otwartej bety gry lub rozszerzyć listę graczy o np kolejny 1000 ^^
Ja chciałem migrować z serwera UK dzisiaj i nie mogę.Czy już nie ma miejsc?
Niestety wygląda na to że nie ma miejsc, mam ten sam problem.
Xaar mówił na czacie że w poniedziałek będzie dalej przyznawał gemy, dziś nie może, dodał że jutro też nie da rady wszystkich przyzna, więc spokojnie trzeba czekać :)
Czy migrujący z serwera UK,a nie mający szczęścia w dostaniu się do pierwszego 1000 i grający dopiero po 25.01 tez dostana swoje gemy?
Czy migrujący z serwera UK,a nie mający szczęścia w dostaniu się do pierwszego 1000 i grający dopiero po 25.01 tez dostana swoje gemy?
Jeżeli ktoś podlega pod system migracji i zgłosi chęć przejścia na serwer PL zgodnie z ogłoszeniem, to oczywiście również otrzyma swoje Klejnoty.
Ja już swoje gemy dostałem :D
a ja mam też inne pytanie, rejestrowałam się zaraz po tym jak ruszyła pl beta tak samo jak maila wysłałam, a do tej pory nie dostałam żadnego maila zwrotnego, klejnotów, i konto na Uk nadal mam czynne, a na pl moge grać, co to oznacza?? Jestem pewna ze maila wysłałam poprawnie zgodnie z treścią i dane też się zgadzają.... jakby nie było upłyneło 6 dni od rejestracji...
Sqard, cierpliwości, Xaar na pewno nad tym pracuję, jest jeszcze sporo osób które nie dostały gemów.
Pewnie przydaloby sie male streszcze nie na koniec dnia informujace ile jeszcze zostalo osob albo jaki jest procent postepu w tym temacie.