PDA

Zobacz pełną wersję : Migracja - wyszły dwa konta

Redlik
20.01.2012, 17:51
Witam :)
Sprawa wygląda tak: Chciałem dokonać migracji z UK na PL. Zacząłem rejestrować się na PL i nie dało mi przy rejestracji użyć maila z UK, więc zarejestrowałem się na innym mailu. Potem się okazało, że wystarczyło się zalogować danymi z UK co zrobiłem i rzeczywiście działa.
I teraz mam tak: mam w sumie dwa konta, jednym mogę się logować na UK i PL (to jest to podlegające migracji) i drugie konto niechcący zrobione na PL.
Co powinienem teraz zrobić chcąc skorzystać z migracji i co z tym drugim kontem zrobić, żeby nie łamać regulaminu gry (którego nie mogę znaleźć)?

Wujek_Stachu
20.01.2012, 17:54
ja zalogowalem sie na koncie UK, bo nie moglem wykorzystac juz tego samego emaila, w opisie migracji. najpierw mielismy sie zarejestrowac uzywajac tych samych danych co w UK i czekac na klucz. okazalo sie ze mozemy sie zalogowac od razu bez rejestracji. tym sposobem ominelismy to o czym pisales na forum UK, czy otrzymamy diamenty za migrację?

Sulimo
20.01.2012, 18:01
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Tutaj macie formularz kontaktowy, myślę że najprędzej tam coś zdziałacie.

Ps. Xarr, pomyśl nad pomocą nad forum, bo niedługo utoniesz w spamie pytań.. :)

BB_xaar
20.01.2012, 19:49
Jedna osoba może posiadać tylko jedno konto na danej wersji językowej. Aby 'pozbyć' się zbędnego konta na wersji PL, proszę wysłać mi Prywatną Wiadomość (przez forum) z loginem - wtedy pomogę Ci usunąć 'niechciane' konto.

Co do migracji i Klejnotów - tak długo jak adres e-mail się zgadza, wszystko jest ok. Oczywiście trzeba też spełniać wszystkie wymagania dot. migracji (konto założone przed ogłoszeniem + zgłoszenie zgodne z szablonem na forum).

Korzystając z okazji chciałbym poprosić o cierpliwość - w związku ze zmianą systemu dystrybucji dostępu do gry (rezygnacja z kluczy beta), Klejnoty należące się za migrację mogą trafić na Wasze konta z opóźnieniem.