Nowy pojazd - preskursor- jak excelsior - "odblokuje nowe powtarzalne zadania na tym samym poziomie i zaoferuje kuszące nagrody" z koszących nagród wg wiki jest po 500 pd.... Czy ktoś coś wie więcej po testowym??
Nowy pojazd - preskursor- jak excelsior - "odblokuje nowe powtarzalne zadania na tym samym poziomie i zaoferuje kuszące nagrody" z koszących nagród wg wiki jest po 500 pd.... Czy ktoś coś wie więcej po testowym??
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
po testowym jedyne co wiadomo to ze wiekszosci ludzi nie dzialaja niektore questy, a w ostatnim update chyba usuneli mozliwosc ich przejscia za pomoca klejnotow. Stad np ja robiac caly lancuch od poczatku obecnie czekam 3 dni na zrobienie jednego q za 240 expa, bo tyle zajmuje zebranie surowcow za pomoca scrapperow
W tym tempie za 1-2 tyg byc moze dopchamy sie do tych bardziej istotnych questow, zakladajac oczywiscie ze naprawili te krytyczne bledy ktore im zglaszalem tydzien temu.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Widzę, że na Aktualizacji Burgermajstra jest właściwa dyskusja o Spadniętej gwieździe...
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
no i juz niestety nie w srode tylko w czwartek... moze tez od rauz zamiast pisac ze potrwa 4 h, dajcie od razu 12h bedziue prosciej i nie trzeba bedzie 10 rayz zmieniac
i sie zaczelo przekladanie brawo bb
Tu się nic nie zmieniło od lat, nie wiem czego oczekujecie a już że w ogóle czegoś oczekujecie jest dla mnie niepojęte hahahaha
Czekamy, bedzie spadac gwiazda
jak tam/ spadła już ta gwiazda/