Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe. Znowu

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Przenoszenie budynków blokuje wyspe. Znowu

Witam, mógłbym mi ktoś napisać ile trwa naprawianie błędu związanego z brakiem możliwości wczytania mapy spowodowanym przestawianiem budynków? Rano zrobiłem porządki i ruszyłem ze 100 albo i więcej budynków. Podczas przestawianie zauważyłem że kilka nie chce się przenieść, ale głupi myślałem ze to jakiś lag czy coś, dobiło mnie wejście na przygodę która akurat się zakończyła. Teraz wiszę na ładowaniu się mapy od kilku godzin.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzę że nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie, łącznie z ekipą The Settlers Online.

Witaj ck07,

dziękuję za wiadomość.

Uprzejmie proszę o przesłanie zrzutu ekranu na którym widoczna jest opisana sytuacja

Pozdrawiam,
    Magdalena,
    Zespół The Settlers Online
    Przeczytałem i ręce opadły...że niby nie wie jak wygląda niebieski ekran z oknem (porady dnia oraz najnowsze zmiany).
    Ponoć wejście na moją wyspę powoduje wywalenie z gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Fajna odpowiedz
    Teraz każdy sobie kupi rejestrator gry tak na wszelki wypadek,żeby miał co przesłać na wypadek zawiasu gry i strat poniesionych,superrrr

Osadnik Awatar lordJan
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hahaha, zarąbista odpowiedź Supportu

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

i ja mam to samo i pewnie Support przyśle odpowiedź o zrobienie zrzutu ekranu z problemem
    Pewnie tak, tylko że w poniedziałek po obiedzie.
    Ostatnio edytowane przez ck07 ; 18.10.2014 o 10:00

Uprawnienia umieszczania postów