Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: strata jednostek

Osadnik Awatar Nursja
    Serwer
    Słoneczny Gród

strata jednostek

wczoraj w przygodzie straciłam 50 konnych, dzisiaj 45 żołnierzy - niby nic wielkiego ale oni nie polegli w walce tylko zniknęli, rozwiali się jak dym w trakcie przenoszenia ich z garnizonu, nie pomogły relogi - byli i nie ma, na wyspę nie wrócili, czy to jakiś nowy dodatek mający urozmaicić grę ?

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    hehe ja mam nieodparte wrazenie ze w ten sam sposob zginelo mi 46puszek...
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Również tak miałam i to co najmniej kilkukrotnie przeważnie tak w okolicach 40/50 szt znikało -puszki kusze i elitarni

gac604
    Zgadzam się jak jest brak miejsca w strefie lądowania garnizony są automatycznie opróżniane i wtedy właśnie najczęściej wcina jednostki, chociaż miałem tak również w trakcie przygody. Na szczęście są to małe ilości, że nawet czasem można nie zauważyć bo nie zawsze chce się przeglądać wszystkie raporty z bitew. Co nie zmienia faktu, że tak się dzieje.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Proszę zgłosić się bezpośrednio do supportu. Przed wysłaniem wiadomości proszę sprawdzić czy liczba wojska się zgadza (przydzielone + nieprzydzielone = liczba wojska).

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Proszę zgłosić się bezpośrednio do supportu. Przed wysłaniem wiadomości proszę sprawdzić czy liczba wojska się zgadza (przydzielone + nieprzydzielone = liczba wojska).

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    nie bede supportowi tyłka zawracał taka pierdołą...jeśliby to było jakies nagminne wtedy oki...jak sie bedzie powtarzac to napiszę..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Napisałem o stracie 70 EŻ do supportu, to napisali masę wymagań które muszę spełnić żeby się tym zajęli, więc odpuściłem.

Osadnik Awatar Nursja
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    zgłosiłam, czekam na odpowiedź

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeśli jednostki zaginą ale juz nie wliczaja sie do populacji to nie ma co zawracać głowe supportowi bo oni co najwyżej oddadzą ci surowce na wytworzenie ich, dodatkowo pewnie odpisza po tygodniu czyli w tym czasie można sobie samemu wytrenować 2x tyle jednostke niz te zaginione.

Ale jeśli jednostek nie ma i blokują populacje (takie jednostki widmo) to słać tickety.

Początkujący Osadnik Awatar Gliwice-Sikornik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mi 68 konnych wcięło w Wikingach a ani jednego nie powinienem stracić ;/ Zobaczę jeszcze czy przynajmniej miejsca w populacji mi nie blokują, ale zaczyna to być Irytujące.

Uprawnienia umieszczania postów