Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 142

Wątek: Połączenie z Doliną Odkrywców

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jak zepniemy poślady to damy radę 150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca także jedziemy,jedziemy!!!

golec115
    Tak, prześcignijmy s1, wskoczmy do TOP10. Mamy to wszystko w zasięgu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez krajan88 Zobacz posta
    Ukulaliśmy 100%, szans na 150 nie widzę...
    A dlaczego nie? wykorzystaliśmy ok 2/3 czasu i mamy 100%, jeśli dalej będziemy robić w takim tempie, to damy radę

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    My dalej dmuchamy. Z tymi przed nami idziemy praktycznie łeb w łeb Trochę wysiłku i 150% jest w zasięgu możliwości.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nic nie robicie i j eszcze macie pretensje do innych ze przegrywany szacznaijdneci zecos robic a nie gadaci e bzudtyry

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Hapla papla Hajduk-chcesz coś pisać-pisz poprawnie a nie jakieś bohomazy tworzysz.

Dmuchamy,dmuchamy!!! 150% jak nic w zasięgu-to nic że nagroda za to niewielka,liczy się chęć

Osadnik Awatar LANNISTER
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Warszawa2012 Zobacz posta
    My dalej dmuchamy. Z tymi przed nami idziemy praktycznie łeb w łeb Trochę wysiłku i 150% jest w zasięgu możliwości.
    Na 150% raczej nie mamy szans. Pisałem już wcześniej, że po przekroczeniu 100% wartość jednego procenta zdecydowanie rośnie i to się niestety potwierdza. W tej grze nawet procent procentowi nie jest równy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam
    Niestety nie mam zbyt wiele czasu na grę i dopiero wszedłem na forum i czytam, ręce opadają jak zawsze przy evencie.
    kochani normalnie masakra ze by dopiero 100% wbić nie wiem do kiedy jest ten event ale kilka dni jeszcze zostało, czy naprawdę tak ciężko sie zmobilizować ja sam oddałem parę kk surki i nie płacze, wiem że to celowe zagranie ze strony bb że by Nas wyczyścić z surowca ale to TYLKO GRA.
    mam taka propozycję dla słonecznego kto od dzisiaj liczac do końca eventu przekaże najwięcej balonów dostanie następujące nagrody
    1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
    2 miejsce 10k monet
    3 miejsce 5k monet
    4 miejsce 2k monet
    5 miejsce rezydencja
    6 miejsce rezydencja
    7 miejsce rezydencja
    8 miejsce rezydencja
    9 miejsce rezydencja
    10 miejsce rezydencja
    każde kolejne miejsce będzie nagrodzone w wysokości 100monet
    LANNISTER jeżeli to problem ze w tym wątku to napisz pw, przeniosę

pozdrawiam
    Mr_SOLAR

ps. jeżeli ktoś by był zainteresowany że by pilnować tego konkursu że by zaraz Polaczki nie wymyslili to zapraszam na pw
    jak Ktoś chce dodac nagrody mile widziane
    Ostatnio edytowane przez Mr_SOLAR ; 17.07.2013 o 14:11

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Mr_SOLAR Zobacz posta
    Witam
    Niestety nie mam zbyt wiele czasu na grę i dopiero wszedłem na forum i czytam, ręce opadają jak zawsze przy evencie.
    kochani normalnie masakra ze by dopiero 100% wbić nie wiem do kiedy jest ten event ale kilka dni jeszcze zostało, czy naprawdę tak ciężko sie zmobilizować ja sam oddałem parę kk surki i nie płacze, wiem że to celowe zagranie ze strony bb że by Nas wyczyścić z surowca ale to TYLKO GRA.
    mam taka propozycję dla słonecznego kto od dzisiaj liczac do końca eventu przekaże najwięcej balonów dostanie następujące nagrody
    1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
    2 miejsce 10k monet
    3 miejsce 5k monet
    4 miejsce 2k monet
    5 miejsce rezydencja
    6 miejsce rezydencja
    7 miejsce rezydencja
    8 miejsce rezydencja
    9 miejsce rezydencja
    10 miejsce rezydencja
    każde kolejne miejsce będzie nagrodzone w wysokości 100monet
    LANNISTER jeżeli to problem ze w tym wątku to napisz pw, przeniosę

Może warto, zebyś założył nowy wątek, bo obawiam się, ze Twoja wiadomość zaginie w morzu postów. Popieram Cię w 100%. Trzeba walczyć do końca. W naszej gildii nadal produkujemy. Zabawa trwa. Nie ma co kisić surowców po magazynach

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów