Jak zepniemy poślady to damy radę150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca
także jedziemy,jedziemy!!!
Jak zepniemy poślady to damy radę150% jest w zasięgu-a nawet jak się nie uda-każdy będzie mógł powiedzieć "nie poddaliśmy się" S3 i S6 parło do samego końca
także jedziemy,jedziemy!!!
Tak, prześcignijmy s1, wskoczmy do TOP10. Mamy to wszystko w zasięgu![]()
My dalej dmuchamy. Z tymi przed nami idziemy praktycznie łeb w łebTrochę wysiłku i 150% jest w zasięgu możliwości.
nic nie robicie i j eszcze macie pretensje do innych ze przegrywany szacznaijdneci zecos robic a nie gadaci e bzudtyry
Hapla papla Hajduk-chcesz coś pisać-pisz poprawnie a nie jakieś bohomazy tworzysz.
Dmuchamy,dmuchamy!!! 150% jak nic w zasięgu-to nic że nagroda za to niewielka,liczy się chęć![]()
Witam
Niestety nie mam zbyt wiele czasu na grę i dopiero wszedłem na forum i czytam, ręce opadają jak zawsze przy evencie.
kochani normalnie masakra ze by dopiero 100% wbić nie wiem do kiedy jest ten event ale kilka dni jeszcze zostało, czy naprawdę tak ciężko sie zmobilizować ja sam oddałem parę kk surki i nie płacze, wiem że to celowe zagranie ze strony bb że by Nas wyczyścić z surowca ale to TYLKO GRA.
mam taka propozycję dla słonecznego kto od dzisiaj liczac do końca eventu przekaże najwięcej balonów dostanie następujące nagrody
1 miejsce 15k monet wieża wiedźmy
2 miejsce 10k monet
3 miejsce 5k monet
4 miejsce 2k monet
5 miejsce rezydencja
6 miejsce rezydencja
7 miejsce rezydencja
8 miejsce rezydencja
9 miejsce rezydencja
10 miejsce rezydencja
każde kolejne miejsce będzie nagrodzone w wysokości 100monet
LANNISTER jeżeli to problem ze w tym wątku to napisz pw, przeniosę
pozdrawiam
Mr_SOLAR
ps. jeżeli ktoś by był zainteresowany że by pilnować tego konkursu że by zaraz Polaczki nie wymyslili to zapraszam na pw
jak Ktoś chce dodac nagrody mile widziane
Ostatnio edytowane przez Mr_SOLAR ; 17.07.2013 o 14:11