Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Błąd w zadaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Błąd w zadaniu

witam przy każdym logowaniu a także w trakcie gry wyskakuje komunikat o ukończonym zadaniu śmierć przywódcom i 50 pkt nagroda jednak po naciśnięciu zakończ punkty nie są dodawane a okno nie znika. Prosze o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Było juz pare tematów o tym. Bład jest stary jak swiat...sygnalizowany dziesiatki razy. BB wie o nim ale nie potrafi sobie z nim poradzić juz od miesięcy. Reasumujac Patii musisz z tym zyć. Innej opcji nie ma.

P.S.
    swoją droga ciekawe dlaczego są bezsilni. ja obstawiam, ze mają taki bałagan w kodzie gry, ze jak skasuja "śmierc przywodcom" to gra im sie sypie i dlatego nie dotykaja zeby nie zepsuc ale kto ich tam wie

// edit
    literowki
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Informacja z 07.03:
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Drodzy Gracze,

uprzejmie informuję, że (...) informacje związane z błędnym działaniem kilku zadań, zostały już przekazane do odpowiedniego departamentu. Między innymi mam na myśli: "Taktyk", "Ochotnik", "Więcej włości" oraz "Śmierć przywódcom".

Gdy pojawią się nowe informacje (konkretne daty), od razu o tym poinformuję. Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zorro Zobacz posta
    Informacja z 07.03:
    Jak słusznie zorro zauwazył mineły juz 3 miesiace....Cos mi sie wydaje, że ten "odpowiedni departament" nie ogarnia
    Przciez błąd dotyczy bardzo wielu graczy! Mnie on akurat nie dotknął ale wielu graczy do szału doprowadza wyskakiwanie co pare minut tego zadania. Przyznam sie szczerze - ja bym nie wytrzymał.
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    także męczę się z tym błędem. ciekawe czy support tak samo by podszedł do sytuacji w której nastąpiłby błąd związany z kupnem kryształów. pewnie w 5 min by to naprawili

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Obawiam się, że poprawianie tego typu błędów jest bardziej skomplikowane niż mogłoby się wydawać.

Nie wystarczy po prostu anulować misji lub zmienić status na "ukończone". Trzeba przeanalizować to, jak doszło do tej sytuacji oraz upewnić się, że nie nastąpi to ponownie w przyszłości.

Wygląda na to, że najbliższa konserwacja poprawi dwa zadania, które są "zbugowane" w ten sposób: chodzi o "Taktyk" oraz "Ochotnik". Gdy otrzymam potwierdzenie tej informacji, dam znać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Witam,
    z wiadomości startowej wynika że te zadania są poprawione - niestety przynajmniej w moim przypadku, tak nie jest - cały czas te 2 zadania nie są zaliczone

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Aktualizacja #5 (10:51)
    Aby przyspieszyć zakończenie dzisiejszej konserwacji, postanowiono odłożyć wykonanie skryptu poprawiającego zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" dla kolejnej części kont (oznacza to, że u części osób zadania te mogą nadal nie działać prawidłowo). Gdy otrzymam dalsze informacje, od razu o tym poinformuję.
    To jest info ze strony głównej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ja wciaz mam zablokowane podzadanie "wstap do wojska" w zadaniu "bitwa.".wszystkie warunki mam spelnione,tez bylo powidziane.ze poprawia,i...cisza.

Uprawnienia umieszczania postów