[QUOTE=Shadow_mk;73044]moze glupie ale moze macie mniej niz 10 osób aktywnych w gildii ?
"
gratulacje wypowiedzi jak gildia by nie miała 10 osób gildia liczy 98 graczy aktywnych jest jedna z większych. Wiec jak nie masz pojęcia lepiej się nie wypowiadaj
[QUOTE=mageus;73242] mageus czy ty czytasz ze zrozumieniem? shadow_mk zadała ci pytanie o ilość osób w gildii bo jest na innym serwerze i sama tego nie może sprawdzić a ty odpowiadasz jakby wasza gildia była pempkiem swiata i cały swiat musiał wiedzieć o was.
p.s. nasza gildia na serwerze dolina odkrywców cały czas dostaje normalnie zadania gildyjne, ale nie jesteśmy taką duuużą i wszechznaną gildią jak niektórzy (taka drooobna dygresja)
@Edit Mod_BOGVER : Przypominam o zachowaniu kultury wobec drugiej osoby i proponuję lekturę regulaminu forum - REGULAMIN FORUM
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 20.12.2012 o 14:17 Powód: Obraza użytkownika
[QUOTE=Grzegorz811;73252][QUOTE=mageus;73242]
mageus czy ty czytasz ze zrozumieniem? shadow_mk zadała ci pytanie o ilość osób w gildii bo jest na innym serwerze i sama tego nie może sprawdzić a ty odpowiadasz jakby wasza gildia była pempkiem swiata i cały swiat musiał wiedzieć o was.
Jeśli chodzi o pępek świata gratulacje wypowiedzi założyliśmy post po ignorancji suportu gdyż nie dostaliśmy odpowiedzi po za tym że problem został wpisany na listę oczekujących i zostanie usunięty po konserwacji były już 3 konserwacje a zadań jak nie było tak nie ma. Sądząc po wypowiedzi ja nikogo nie obraziłem w przeciwieństwie do ciebie oraz osoby której bronisz bo zanim umieszczę "głupi post" najpierw sprawdzam jego zasadność wiec swoje wywody zostaw dla innych osób a tym samym proszę o przeprosiny z twojej strony Grzegorz811 jaki i Shadow_mk
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 20.12.2012 o 14:12
To czyli niech wszyscy ktuzy sa w gildiach niech pisza Do suprtu dzis poprosilem wszystkich w gildii by pisali ibedziemy to robic dzien w dzien ax do skutku ps my ostatnie zadanie mielismyposzukiwacz przygod
Ta choroba braku zadań się rozszerza, może coś w końcu zadziałacie. Coraz więcej gildii, takich co robiły zadania na pieńku, nie dostaje ich. w czymś podpadliśmy?
Gdzie jest support?
wiem nie zadań gildii na forum nic nie pisali. Pomocy!