Zobacz wyniki ankiety: Kolejkowanie produkcji w koszarach i magazynie prowiantu?

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

19 100.00%
  • Nie

0 0%
  • Bez zdania

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kolejkowanie produkcji.

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat

Kolejkowanie produkcji.

Jak w temacie.
    Pomysł dotyczy możliwości kolejkowania, przesuwania produkcji w koszarach i magazynie prowiantu. Takie rozwiązanie jest już w przypadku budowy nowych budynków.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdecydowanie jestem za. Czasem muszę usunąć całą kolejkę w Magazynie Prowiantu (np. robią deski liściaste czy marmur) bo nagle brakuje koszy czy kanapek.
    Ew. może dać możliwość zakupu za klejnoty po jednym dodatkowym budynku - 1x magazyn prowiantu i 1x koszary, w których można by rozwijać poziomy tak samo jak i w podstawowych.

Początkujący Odkrywca Awatar JackInTheBox
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, tak, tak! Oczywiście, że trzeba coś takiego zaimplementować!
    Ja się zastanawiam jak można było miejscami wprowadzić tak szalenie nieprzyjacielski interfejs...

Wprowadźcie też wreszcie, kurde możliwość rekrutowania większej ilości woja i produkcji większej ilości koszy niż śmieszne 25... przecież mnie cholera bierze jak muszę 40 razy klikać przy najmowaniu 1000 żołdaków...
    (•_•)

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■)

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    zamiast zakładać temat lepiej trzeba było poszukać i głosować w jednym ;] bo tak to nic nie warte jak 50 tematów na 1 pomysł.

http://forum.thesettlersonline.pl/th...t=kolejkowanie

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat
    emuq, przepraszam, że powieliłem temat. Czasem po prostu nie chce się szukać

Uprawnienia umieszczania postów