Robiłem przygodę ("wyspa piratów"- moja pierwsza przygoda po podbiciu wyspy), aż w pewnym momencie przy próbie wejścia na mapę przygody zaczęło mnie wywalać z gry z komunikatem że "wystąpił błąd w tym obszarze".
Napisałem w tej sprawie do supportu, który potrafił tylko doradzić czyszczenie cache'a (co zresztą wcześniej robiłem, łącznie z próbami na innych przeglądarkach).
Następnie support stwierdził że niestety nic nie mogą zrobić, i kazali mi czekać aż minie czas przygody.
Jak się skończyla przygoda, okazało się że w ogóle nie mogę wejść na swoją wyspę, wywala mnie zaraz po zalogowaniu.
Kolejny mail do supportu i kolejna rada: czekać do przerwy technicznej w dn. 12/13.09.12.
No to poczekałem. I co? Kopytko. Przerwa się skończyła, a mnie jak wywalało z gry po zalogowaniu, tak dalej wywala.
Napisałem oczywiście kolejnego maila do supportu i dzisiaj dostałem odpowiedź:
"Uprzejmie informuję, iż niestety po skontaktowaniu się z działem technicznym nie będzie możliwe odzyskanie Twojego konta.
Jeżeli chcesz kontynuować grę możemy Cię wspomóc surowcami, które zostaną przesłane na Twoje nowo utworzone przez Ciebie konto.
Należy najpierw usunąć obecne konto po czym można założyć nowe i z nowego konta proszę przesłać wiadomość po czym na Twoje nowe konto przelejemy surowce, które Cię wspomogą"
No i teraz mam dylemat czy chce mi się jeszcze raz bawić w robienie wszystkiego od początku, czy dać sobie spokój.
Maila piszę "ku przestrodze", szczególnie tym którzy mają wysokie levele, że pewnego dnia może się okazać że zaczynacie od pierwszego![]()