Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Znikające kanapki

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikające kanapki

Miałam 4 kanapki w pakiecie. Dałam znajomemu jedną i kliknęłam u góry - Anuluj akcję, bo reszta miała zostać.
    Zniknęły wszystkie i nie wróciły.
    Wiem, że kilka osób miało taki sam problem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problem polega na tym że kanapki są używane i system je zlicza dobrze ale nam jako graczom przy ikonce ilość ich sie niezmienia

ja dziś wyprodukowałem 25 kanapek i pierwszemu sąsiadowi uzylem 12 i dobrze polczylo ale potam na drugim graczu uzylem 5 a mi odjelo 1 sztukę.
    i potem się okazuje że pokazuje mi że mam 8 a w praktyce mam 3 i po 3 użyciach znikają. Dlatego adminom ze strony serwera wszystko sie zgadza bo serwer dobrze je prawdopodobnie zlicza ale nam graczom jest pokazywana zła wartość przy ikonce
    Ostatnio edytowane przez itmaniac ; 12.02.2012 o 17:49

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    siemka miałem dosłownie podobnie już 2 razy że kanapki dałem nie odliczyło wszystkich a dzisiaj jak dawałem pokazywało 14 a faktycznie dało komuś tylko 3

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi zniknęły 4 kanapki bufując swoje budynki i czekając po każdym kliknięciu na informację i animację:]

Uprawnienia umieszczania postów